En Sıcak Konular

Ünal Aysal'dan transfer açıklaması!

13 Haziran 2012 15:21 tsi
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, 25 Haziran tarihine kadar transferleri bitirmek istediklerini ve Avrupa'da başarılı olup kalıcı olmak isetdiklerini söyledi.

Başkan Aysal, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen haziran ayı divan kurulu toplantısında basın mensuplarının gündemdeki konularla ilgili sorularını cevapladı.

Gazetecilerin özellikle yeni sezonda takıma yapılacak transferler konusundaki sorularına başkan, "25 Haziran'a kadar transferi bitirmek istiyoruz. Bu tarihi daha önceden açıklamıştık. Transfer konusunda fazla aceleci değiliz. Telaş içinde değiliz. Ayın 25'ine kadar vaktimiz var" dedi.

ÜÇ KULVARDA YARIŞACAK KADRO KURACAĞIZ

Şu anda oynanan maçlarda hergün oyuncuları izlediklerini, izledikleri oyunculardan daha iyilerini görme imkanlarının olduğunu da belirten Başkan Aysal, "En iyisini almak istiyoruz." diyerek, şunları söyledi:

"Bizim Avrupa'da hedeflerimiz var. Hedefimiz Avrupa'da oynayıp kalıcı olmak. Bunun için yaş ortalaması düşük, dinamik bir takım kurmak istiyoruz. Transfer konusunda fazla aceleci değiliz. Ancak tabiî ki yıldız oyuncularımız var. Yıldız transferlerimiz olacak. Geçen sene şanslıydık sadece ligde oynadık çünkü Türkiye Kupası'nda yolun yarısında elendik. Ancak bu yıl üç kulvarda birden oynayacağız. Yeterli insan gücünü tutmamız bulmamız gerekiyor. Bu nedenle kaliteli oyuncu sayısını arttırmak zorundayız."

Cihan'da yer alan habere göre, Ünal Aysal, Galatasaray olarak hangi oyuncuya talip olsalar hemen ardından üç dört kulübün daha bu oyuncuya talip olduğunu ve bu nedenle fiyatların yükseldiğini ifade etti. Aysal, bu nedenden dolayı transfer olayını bu yıl biraz daha kendi içlerinde organize olarak gerçekleştirdiklerini vurguladı.

BURAK YILMAZ'A HERKES TALİP OLUR

Bir gazetecinin "Galatasaray, Trabzonzonsporlu Burak Yılmaz'a talip mi ?" şeklindeki sorusuna ise Başkan, şu cevabı verdi:

"Gol kralı olmuş bir santrfora herkes talip olur. Galatasaray'da buna dahil. Ancak bizim de kendimize koyduğumuz etik kurullar var. Trabzonspor'un Galatasaray'a vermek istemediği oyuncuya talip olamayız. Biz Galatasaray olarak reddedilmeyi sevmeyiz. Gaatasaray'a reddedilmek yakışmaz. "

Aysal, geçen yıldan beri gündeme gelen Amrabat içinde, "Bunu birkaç defa daha tekrarladım. Kayserispor'un satmak istemediği bir oyuncuya talip olmam. Kayserispor satmak isterse talip olabiliriz. Amrabat'ta Galatasaray'a uyabilecek bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

MİLOTO BANA GÖRE YAŞLI

Ünal Aysal, medyada yer alan 'Miloto Galatasaray'a geliyor" haberlerinin ise gerçek olmadığını ifade ederek, "Miloto bana biraz yaşlı gibi geliyor. Çok iyi etüt edilmesi gerekiyor. Zaten hocamızdan da bu yönde bize gelmiş bir talep yok." dedi.

Başka bir gazetecinin 'Kulüpler Birliği Vakfı'nın başkanı seçildi. TFF ile de ilişkileriniz nasıl olacak?" sorusuna ise Başkan, "Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığı kapalı bir oylama ile yapıldı. Dört büyük kulübün görüşleri ayrı değildi. Demokratik bir seçim oldu ve başkanlığa Halil Ünal seçildi. Kendisi de bu işi zaten yapabilecek birisi. Ancak biz Kulüpler Birliği'nin içinin doldurulmasını istedik. Kulüpler Birliği bir masa bir kasa çalışan sistem. Bunun içinin doldurulmasını istiyoruz." cevabını verdi. 

Bu haber 555 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,698 µs