En Sıcak Konular

'CHP sözünde durmadı...'

8 Haziran 2012 15:33 tsi
'CHP sözünde durmadı...' Başbakan Erdoğan, AK Parti Denizli İl Kongresi'nde partililere hitap etti. Başbakan'ın konuşmasından satır başları...

4+4+4 ile ilgili CHP önce buna bizim de desteğimiz var derken bugün esastan tekrar Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu. CHP sözünde durmadı.

Denizli'yi büyükşehir yapacağımızı söylemiştim. Bu sözümüzde duruyoruz, Denizli'yi büyük şehir statüsüne kavuşturuyoruz. Denizli'nin en uzak köylerine kadar kaliteli, yaygın hizmet gidecek.

Dünya Ekonomik Forumu'nda yabancı ülke temsilcilerinin hayranlıklarına şahit olduk. Her yerde Türkiye'den övgüyle söz ediliyor. Dikkat ve takdirle takip ediliyor. Türkiye büyüyor. Küresel kriz çok ağır seyrederken biz 2011'de Çin'den sonra en hızlı büyüyen 2. ülke olduk. 2011 sonu itibariyle ihracatımız 135 milyar dolardı. Şu an itibariyle ise 140 milyar dolarda. IMF'ye borcu 23.5 milyar dolardan devraldık. Şimdi 1.7 milyar dolara düştü. Merkez Bankası'nın döviz rezervini 27 milyar dolardan 91 milyar dolara yükselttik.

CHP Genel Başkanı Türkiye'nin en hızlı büyüyen 2. ülke değil diyor. Sen niye art niyetli derecelendirme kuruluşlarının diliyle konuşuyorsun. Kılıçdaroğlu, Yunanistan ekonomisi Türkiye ekonomisinden daha iyi diyor. Geçen yıl seçim propagandasında Yunanistan ekonomisini de biz kurtaracağız dedi. Yunan gazetesi bununla dalga geçti, "Dayan Yorgo, Kılıçdaroğlu geliyor" yazdı. İçinden geçtiği bu zor dönemde Yunanistan'la dayanışma içerisindeyiz, olmaya da devam edeceğiz.

Suriye'deki kardeşlerimiz tanklarla, toplarla vurularak hatta boğazlanarak katlediliyor. 30 yıl önce bu eli kanlı diktatörün babası da aynı şeyi yapmıştı. Babası 30 bin kardeşimizi katletmişti, oğlu da aynı yolda. Zulm ile abad olunmaz. Zalimlerin yanında yer alan da zalim olur.

Esad ile ailece görüşüyorduk. Ama çizgiden kopulduğu anda babamız olsa bırakırız. Dün BM Genel Sekreteri bizim daha önce söylediğimizi açıkladı. Bu barbarlıktır dedi. Suriye'de öldürülenelr insan değil mi? Katilin kimliğinin çok mu önemi var? İsrail öldürünce suç, Çetnikler öldürünce suç da Esad öldürünce suç olmuyor mu?

Sizlerden rica ediyorum şehitliklere gidin. Mezar taşlarını okuyun. Bu topraklarda fitne yeşertmeye çalışanlara asla aldanmayacağız. Şehitlerimiz her türlü siyasi çıakrın çok üzerindedir. Nereden gelirse fitne ve fesada itibar etmeyeceğiz. Şehitlerimizin emaneti olan Türkiye'yi yüceltmeye devam edeceğiz. Bugün artık yerel seçimlerin hazırlığına başlıyoruz. Sizden Denizli Büyükşehir Belediyesi'ni istiyorum. Yüzde 47'nin üzerinde bir oyla kazanacağımızı düşünüyorum.

Bu can tende olduğu müddetçe millete efendi olmaya değil hizmetkar olacağız.

sabah


Bu haber 948 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,536 µs