En Sıcak Konular

Arınç: Daha çok dönem iktidardayız

7 Haziran 2012 22:46 tsi
Şimdilik sadece 3 dönemdir iktidar olduklarını belirten Bülent Arınç, "Daha kaç dönem AK Parti’nin iktidarı olacak, Allah’ın izni ile bizi bundan alıkoyacak bir beşeri güç göremiyorum" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti’nin şimdilik sadece 3 dönemdir iktidarda olduğunu belirterek, “Eğer istikametimizden bir sapma olmazsa, eğer bu cevvaliyetimizi, bu samimiyetimizi devam ettirirsek ki gönülden inanıyorum, daha kaç üç dönem AK Parti’nin iktidarı olacak.” dedi.

Bülent Arınç, AK Parti Bursa Yıldırım İlçe Teşkilatı’nın TSE ISO EN Belgesi alması nedeniyle düzenlenen törene katıldı. Kaplıkaya Cazibe Merkezi’nde yapılan törende konuşan Arınç, Yıldırım İlçe Teşkilatı’nın teşkilatlar içinde bir ilke imza attığını söyledi. Bunun diğer teşkilatlara da örnek olacağını belirten Arınç, kalitenin önemine değindi.

AK Parti'li belediyelerin kalitesine dikkat çeken Arınç, seçimlerde daha fazla başarı elde etmek için çalışılacağının altını çizdi.

“Bizim görevimiz hizmet etmek.” diyen Arınç, hizmet endeksli siyaset yaptıklarını vurguladı. Arınç, şöyle konuştu: “Yalan yok, dolan yok, boş vaat yok, kendilerine ve yandaşlarına çıkar sağlamak yok. Bizim işimiz yol yapmak, hastane yapmak, eğitim kurumları yapmak, herkesi iş sahibi yapmak, aş sahibi yapmak, ev sahibi yapmak. Bunda ne kadar başarılı olursak, milletimizin desteği de o kadar devam edecek. Şimdilik sadece 3 dönemdir iktidarda olan bir partiyiz. Eğer istikametimizden bir sapma olmazsa, eğer bu cevvaliyetimizi, samimiyetimizi devam ettirirsek ki gönülden inanıyorum, daha kaç üç dönem AK Parti’nin iktidarı olacak, Allah’ın izni ile bizi bundan alıkoyacak bir beşeri güç göremiyorum. Yeter ki bütün teşkilatlarımızı Yıldırım gibi ciddi çalışsınlar, herkese ulaşsınlar, herkesin gönlünü alsınlar, üzüntülü sevinçli günlerde hep birlikte olsunlar, biz de inşallah bu yolda hizmet etmeye devam edelim.”

Konuşmasının ardından kalite belgesini Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı’ya veren Başbakan Yardımcısı Arınç, tebriklerini dile getirdi.

Arınç, daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım ilçesi Mimarsinan Mahallesi’nde yaptırılan 'Sağlık Parkı'nın açılışını gerçekleştirdi. Parka 2 milyon TL’ye yakın haber yapıldığını ve güzel bir eser meydana getirildiğini belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi tebrik etti.



Bu haber 666 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,669 µs