En Sıcak Konular

Gökçek: Yumurtalı saldırıyı CHP'liler organize etti

5 Haziran 2012 12:20 tsi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kendisine yapılan yumurtalı saldırıyı CHP'lilerin organize ettiğini iddia etti.

Gökçek, TV 8'de katıldığı programda gündeme ilişkin soruları cevaplandırdı. Melih Gökçek, kendisine yönelik yumurtalı saldırıyı değerlendirirken, saldırıya CHP'lilerin organize ettiğini öne sürdü.

"CHP'li Levent Gök, Ankara İl Başkanı ve Çankaya İlçe Başkanı olay yerini bastılar ve Twitter'dan mesajlar atmaya başladılar. Twitterdan hakaret içerikli mesajlar gönderdiler. Bu işin organize olduğunu gösteriyor. CHP'li Umut Oran'ın sözleri de organize iş dememe yardımcı oluyor. Umut Oran'ın, 'Türkiye'nin her yerinde halk hareketleri AK Parti'ye karşı dip dalgası gibi yayılıyor. AK Parti çok yakında sokağa elini kolunu sallayarak çıkamayacak' sözü istikbalde parti kapatmaya kadar gidecek bir hadise. Aynı zamanda orada olan kadınlar yumrukları havada bir şekilde protesto ettiler. Hepsi CHP'lilerdi." diye konuştu.

CHP'nin esnafa en büyük düşmanlığı yaparak yumurtayı esnafa attığını belirten Gökçek, "Çok açık ve net söylüyorum CHP, Ankara Alışveriş Festivali'ni sabote etmiştir. Esnafa en büyük düşmanlığı yapmıştır. Çünkü biz İzmir Caddesi'ne bu amaçla gitmiştik. CHP bu olay ile esnaf düşmanlığını tescil etmiştir." diye konuştu.

Yumurtalı saldırının sebebinin kürtaj meselesi olmadığını belirten Gökçek, "Shopping Fest münasebeti ile ATO ve ASO Başkanı ile İzmir Caddesi'deki esnaf bir araya gelelim ve ilk afişlerimizi takalım dedik. Oraya vardığımızda tam içeriye gireceğiz 2 militan kız bir anda benim üzerime yürüyerek geldi. Devamlı olarak Dikmen Vadisi'ni söylediler. Tabii sonra olayı değiştirdiler. Konu kürtaj falan değildi. Kendi itirafları var. Kızların kendi ağızlarından ifadeleri var. Ben ispat edemeyeceğim hiçbir şeyi konuşmam." dedi.

'Kadın kendisini öldürsün' sözünü mecazi anlamda kullandığını belirten Gökçek, açıklamasını şöyle sürdürdü: "O da çocuğun hayatına verdiğim önemdir. Yaşam hakkı kutsaldır. Allah'tan başka kimse sınırlama getiremez. Beden sana ait ama vücuttaki canlının canı Allah'a ait. Bu cinayet değil de nedir? Zaruretler hariç kürtaj olmaması gerekiyor."

cihan


Bu haber 608 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,944 µs