En Sıcak Konular

Konut kredisinde faizi düşürdü

30 Mayıs 2012 13:09 tsi
Tüm vade seçeneklerinde konut faizini yüzde 1,02'de sabitleyen TEB, dosya masrafını da almıyor.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), tüm vade seçeneklerinde konut faizini yüzde 1,02'de sabitleyerek, dosya masrafını da almıyor.

TEB'den yapılan açıklamaya göre, yeni kampanya ile tüm vade seçeneklerinde yüzde 1,02 faize sabitlerken, dosya masrafı da alınmıyor. Haziran sonuna kadar geçerli kampanya ile TEB ev sahibi olmak isteyenlerin konut kredi toplam maliyetlerini düşürmeyi amaçlıyor.

Ayrıca TEB'in konut kredisi dahil tüm kredilerinde "mola" özelliği bulunuyor. Konut kredisi kullanan müşteriler yılda 2 aya kadar taksit atlatma imkanına sahip oluyor. Diğer yandan, TEB konut kredisi alan müşterilerine kredi kullanımı sonrasında da destek vermeye devam ediyor. Tüm konut kredisi müşterilerine sunulan Konut Destek Paketi ile yeni evlerine taşınan müşterilere taşınma destek hizmetleri ve konut asistans hizmetleri ücretsiz olarak veriliyor.

TEB Konut Destek Paketi kapsamında Türkiye'de ilk olarak ücretsiz konut resmi işlemler desteği de sunuluyor. Konut Resmi İşlemler Desteği kapsamında; Ankara, İzmir, İstanbul ve Antalya;da TEB konut kredisi ile aldığı eve taşınacak olanların, ikametgah kaydının yeni lokasyona taşınması; elektrik, su, doğalgaz, sabit telefon aboneliğinin iptali veya nakli işlemlerini TEB müşterilerinin yerine ücretsiz olarak gerçekleştiriyor.

Tüm Türkiye genelinde geçerli olan Konut Onarım Sınırsız Hizmetleri ile TEB müşterilerinin evlerinin kısa sürede ve uygun maliyetle yenilenmesine ve onarılmasına yardımcı oluyor. Yine Türkiye genelinde geçerli olan Asistans Hizmetleri kapsamında evden eve nakliyede sınırsız organizasyon hizmeti, dahili su, elektrik tesisatı, çilingir hizmeti, cam kırılmasında hasar desteği sağlanıyor. 

Bu haber 592 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,802 µs