En Sıcak Konular

Nihat Özdemir: Sahaya girenler provakatördü

28 Mayıs 2012 13:35 tsi
Eski Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir, Fenerbahçe'ye verilen 6 maçlık cezayı değerlendirdi.

TRT 1'de Stadyum Final programına katılan Nihat Özdemir, 6 maçlık ceza, transfer ve kaleci Volkan'ın yaşadığı olay hakkında konuştu.

SAHAYA GİRENLER PROVAKATÖR
"6 maçlık ceza Tahkim Kurulu'nda düşürülmeli. Düşürülmezse federasyon yönetimi el koymalı veya kaldırmalıdır. Bursa-Beşiktaş maçı öncesi olaylar yaşandı maç oynanmadı. Bursaspor'a 5 maç ceza verildi, o zaman ceza için 'ağır karardır' dedim. Bizim cezamız da tahkimde veya federasyon el koymalı. Cezasın kaldırılması gerektiğine inanıyorum. Sahaya girenlerin Fenerbahçeli olduğuna inanmıyorum. Sahaya girenler provakatör. Bu konuda çok önemli kasetler hazırladık federasyona yolladık. Federasyon, olayların nasıl geliştiğini ve sonuçlandığı iyi analiz etmeli, ona göre karar vermelidir."

KOCAMAN VE OYUNCULARA TEBRİK
"Bu sezon iki final oynadık. Galatasaray yarım puanla şampiyon oldu. Bursaspor karşısında güzel bir skorla, güzel bir futbolla kupayı kazandık. Yaşananlara rağmen 2 kupada final oynadık. Aykut Kocaman ve futbolcularımızı canı gönülden kutluyorum. Bu kadar sıkıntılara yarıştığımız tüm dallarda Fenerbahçe Spor Kulübü'nün tüm takımları, sporcuları daima şampiyonluğa oynadılar. Ya aldık ya kaybettik."

TARAFTARA MÜJDEYİ VERDİ
"Fenerbahçe teknik heyetinin izleme komitesi var. Futbolcu takiplerini, izlemelerini hiçbir zaman bırakmadılar. Sow bu takip sonucunda yaptığımız bir transfer. Bir transfer politikamız vardır. Çalışmalar, görüşmeler devam ediyor. Sona yaklaştığında açıklanacaktır. Taraftarımız rahat olsun, Fenerbahçe'nin maddi sorunu yoktur. Gerekli transferler yapılacaktır."

"VOLKAN'IN YAŞADIĞI İŞE ÜZÜLDÜM"
"Volkan'ın yaşadığı olaya üzüldüm ama bütün oyuncularımız çok büyük stres baskı altındaydılar. 3 Temmuz'dan itibaren konuşulanlar, yazılanlar etkiledi. Onlar da insandır, etten sinirden yapılmıştır. Türk sporundan çok önemli noktaya gelmiş, kaptanlarımızdan biridir Volkan. Milli takımda da kaptanlık yapacak düzeydedir. Daha dikkatli olmamız gerekli. Zor bir sezon geçirdik. Genç delikanlı çocuklar bunun tesiri altınla kalmış olabilirler. Düşünüp, yapılmış bir hata varsa günüllerini alınıp hatalarını teklafi ederler."

"HER ZAMAN FENERBAHÇE'NİN YANINDAYIM"
"Yönetim kurulunda benim ismimi görmeyeceksiniz ama Fenerbahçe'nin her zaman yanında olacağım, desteğimi sürdüreceğim." 

Bu haber 509 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,783 µs