En Sıcak Konular

'Sezaryene karşıyım, kürtaj cinayet!'

28 Mayıs 2012 12:09 tsi
'Sezaryene karşıyım, kürtaj cinayet!' Başbakan Erdoğan dün AK Parti Kadın Kolları 3. Olağan Kongresi’ne katıldı. Erdoğan yaptığı konuşmada şu mesajları verdi:

Başbakan Erdoğan: Buna kimsenin müsaade etme hakkı olmamalı

SEZARYEN PLANLI

Ben sezaryenle doğuma karşı olan bir Başbakanım. Bunların özellikle planlı yapıldığını biliyorum ve bunun bu ülke nüfusunun artmaması için atılan adımlar olduğunu biliyorum. Bunun bir taraftan da kendilerine mali kaynak teşkil edilmesi için atılan adımlar olduğunu biliyorum. Bununla bir ülkenin nüfusu bir yerde donduruluyor. Kürtajı bir cinayet olarak görüyorum. Bu ifademe karşı çıkan bazı çevrelere, medya mensuplarına da sesleniyorum. Yatıyorsunuz kalkıyorsunuz, Uludere diyorsunuz; her kürtaj bir Uludere’dir diyorum. Anne karnında bir yavruyu öldürmenin, doğumdan sonra öldürmekten ne farkı var, soruyorum sizlere.

SEVSİNLER SENİ

Anamuhalefet partisinin lideri, lider demeyelim genel başkanı, ikide bir çıkıyor yolsuzluklardan bahsediyor, sevsinler seni dürüst adam.

ŞİZOFRENİK VAKA

On yıllar boyunca muhalefet hep, ‘kadın hakları’ dedi, ancak bu ülkenin kadınlarını, annelerini hep ağlattılar. Kızlar okusun, dediler, ne yazık ki üniversite kapısından kızlarımızı çevirdiler. Biz yasakları tek tek kaldırdıkça, Anayasa Mahkemesi önünde, Danıştay önünde sıraya girip, yasakların devamını istediler. Kim? CHP. Hiç kimse kusura bakmasın, artık benim hanım kardeşimi, kız kardeşimi hiç kimse, ama hiç kimse üniversite kapısından geri çeviremez. Artık bu gayretlerin içerisine girenler olursa anlayın ki bu şizofrenik bir vakadır.

SAVUNUYOR

Diyarbakır’da partimizin ilçe başkanının kaçırılması üzerine, BDP’li bayan milletvekili şunları söylüyor ‘Bu tür şeyler savaş süreçlerinde olabiliyor’. Yani partimizin bir ilçe başkanına yönelen bu terör eylemini adeta savunuyor, destekliyor.

KÜRT SORUNU BİTMİŞTİR

PKK sorunu başka bir olay, Kürt sorunu başka bir olay. Onun için ben artık diyorum ki; Kürt sorunu bitmiştir, artık benim Kürt vatandaşlarımın sorunları vardır. O sorunu da biz zaten her geçen gün bitiriyoruz, onun için ortaya bir proje koyduk, bu projenin adı da Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi’dir.

NİYE YAZMIYOR

Kayseri Pınarbaşı’nda gencecik bir polisimiz şehit edildi. Çok sayıda kardeşimiz yaralandı, her şeyden habersiz sokakta oyun oynayan çocuklarımız yaralandı. Uludere’yi konuşanlar, burayı niye bugün gazete sayfalarına dökmediniz, niye bunları yazmadınız, yazmıyorsunuz?

OĞULA MEKTUP

Bir anne, Anneler Günü’nde oğlunamektup yazıpmezarına asmış. Bu anaya bu acıyı yaşatmaya kimin ne hakkı var? Bir anneye bu acıyı yaşatan, bu ağıdı yaktıran, bu mektubu yazdıran o kalleşlerin, o alçakların ruhu olabilirmi, kalbi olabilir mi, beyni olabilirn mi? 

Bu haber 866 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,511 µs