En Sıcak Konular

"Aziz Yıldırım beni tehdit etti"

25 Mayıs 2012 17:18 tsi
Şike davasında ifade veren menajer Metin Korkmaz, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Mehmet Topuz transferinde kendisini tehdit ettiğini ileri sürdü.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde iki hafta önceki ara celsede ifadesi alınan ve hakkındaki yakalama kararı kaldırılan menajer Metin Kormaz'ın ifadesinde, Aziz Yıldırım'ın kendisini tehdit ettiğine ilişkin bilgiler verdiği ortaya çıktı.

Futbolcu Mehmet Topuz transferi nedeniyle Aziz Yıldırım ile sorun yaşadığını belirten Korkmaz, Topuz'un 10 milyon euroya çıkan transfer ücreti nedeniyle Yıldırım'ın kendisine kızdığını söyledi. Korkmaz, "Aziz Yıldırım bana, 'menajerliği adam gibi yapacaksınız. Ben de bu ülkede olduğum sürece size menajerlik yaptırmayacağım' dedi. Daha sonra da kendisi Federasyon üzerinde baskı kurdu. Eskiden şirket üzerinden yapabildiğimiz menajerliğimizi, federasyonun, şirket yoluyla menajerlik yapılamayacağı üzerine bir karar alması sebebiyle yapamamaya başladık. Hatta Fenerbahçe Kulübü'nden herhangi bir kimse Aziz Yıldırım'ın bana kızmasından dolayı benimle görüşmeye çekiniyordu." dedi.

Fenerbahçe-Eskişehirspor maçı öncesi, o zaman Eskişehirspor'da oynayan Sezer Öztürk ile Fenerbahçeli bazı isimlerin transfer görüşmesi yapmak istediğini söyleyen Korkmaz, kendisinin maçtan önce bu görüşmenin yapılmasını engellediğini anlattı. Korkmaz'ın ardından eski Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanvekili Lütfi Arıboğan da tanık sıfatıyla ifade vermişti. Menajerlik sınavı sorularının sanık Olgun Peker'e verilmesi olayı hakkında bilgisi olmadığını belirten Arıboğan, "Bu konu ile ilgili net bir bilgim yok. Ancak menajerlik sınavı yapıldıktan sonra sorulara verilen doğru ve yanlış cevapların aynı olduğu hususunda TFF hukukçuları tarafından bilgilendirildik. Sarıyer Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduk."dedi.

Sınav öncesinde soruların kendisine de verilmediğini belirten Arıboğan, soruların maille kendisine gönderilip gönderilmediğini de hatırlamadığını ifade etti. Arıboğan, davaya konu olan suç örgütü ve şike iddialarıyla ilgili de bilgi sahibi olmadığını söyledi.

cha



Bu haber 679 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,339 µs