En Sıcak Konular

İstanbul'a sağnak yağış uyarısı

25 Mayıs 2012 09:58 tsi
Meteoroloji İstanbul ve civar illeri kuvvetli sağanak yağış konusunda uyardı.

İstanbul'da birkaç gündür yüzünü gösteren güneş yerini sağanak yağışa bırakıyor. Meteoroloji özellikle mesai çıkışı İstanbulluları uyardı. İşte yurtta beklenen hava sıcaklıkları...

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik ve Sakarya çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege ile Manisa ve Kütahya çevrelerinin, öğle saatlerinden sonra bölge genelinin aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor. Yağışların; İzmir ve Aydın çevrelerinde kuvvetli olması tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu, zamanla batısı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Batı Akdeniz ile Adana, Osmaniye ve K.Maraş çevrelerinin kısa süreli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölgenin kuzeyinin (Eskişehir, Ankara, Çankırı, Yozgat, Sivas), akşam saatlerinde Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Kayseri çevrelerinin kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölge genelinin kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Ordu ve Giresun çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, kuzeydoğusu ile zamanla kuzey kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Bu haber 497 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,031 µs