En Sıcak Konular

PKK gözünü çocuklara dikti

23 Mayıs 2012 08:22 tsi
PKK gözünü çocuklara dikti Son dönemdeki operasyonlarla ağır darbe alan ve KCK operasyonlarıyla şehir yapılanması çöken, halktan desteğini kaybeden PKK terör örgütünün yeni hedefi küçük çocuklar.

Ayşe M.'yi öldürdükleri ortaya çıkan örgütün yine 14 yaşındaki S.D'ye güvenlik güçlerinin güzergahına bomba koyması için el yapımı patlayıcı verdi. S.D'nin elinde patlayan bomba elini kopardı.

Devlet çocukları öldürüyor diyerek halkın üstünde baskı kurmayı hedefleyen kanlı terör örgütü PKK'nın 15 yaşındaki bir çocuğu nasıl acımasızca sokak ortasında infaz ettiği deşifre edilmesinin ardından 14 yaşındaki S.D'nin kopan elinin ardında da PKK bombası olduğu ortaya çıktı. 13 Mayıs 2012 günü evinden dışarı çıkan Ayşe M. kardeşi ile dondurma almaya gittiği  sırasında hain tuzak, pusu atmış sokak başında bekliyordu. Eli tabancalı teröristler  acımasız kurşunlarını 15 yaşındaki kız çocuğunun üzerine sıktılar.

 EL'İ KOPTU

PKK Yüksekovalı 14 yaşındaki S.D. isimli çocuğun eline el yapımı bomba vererek güvenlik güçlerinin geçiş güzergahına koymasını istedi. Provokasyon için yapılan eylemde S.D.'nin elindeki bomba biranda patladı. Acı içerisinde yere yığılan D. hemen hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen bileğinde dikelemeyecek derecede parçalanma olduğu için el kurtarılamadı.
 
 ÇOÇUKLAR ÜZERİNDEN KORKU SALIYORLAR

Örgütün çocuklar üzerinde kurduğu insanlık dışı oyunlar savaş suçları sayıldığı bir dünyada PKK bir yandan çocukları savaşa sürüklerken bir yandan da örgütün baskısını hissettirmek için cinayetler işlediği bu soruşturmalar ile ortaya çıkıyor. Terör örgütünün dağda kullandığı terorist çocukların yanı sınara örgüte katılımları artırmak ve halkın üzerinde baskı kurmak için şehirlerde kendi vatandaşlarını öldürdüğünü söyleyen istihbarat kaynakları, "Sudan bahane ile sen fuhuş yapıyorsun sen uyuşturucu satıyorsun diyerek ideolojik tutum sergileyen örgütün gerçek yüzü ise halka korku salmak. Dünyanın bir çok yerinde savaşta çocuklar kullanıldı diye ceza alan liderler var. PKK'nın içerisinde zorla dağa çıkarılmış ve savaştırılan çocuklar var" diye konuştular.

 
akşam


Bu haber 606 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,742 µs