En Sıcak Konular

Aziz Yıldırım yeniden başkan

20 Mayıs 2012 18:48 tsi
Aziz Yıldırım yeniden başkan Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Arena'da devam eden Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, Aziz Yıldırım tekrar başkanlığa seçildi.

11 bin 653 üyenin oy kullanma hakkı olduğu seçimde toplam 5271 üye oy kullandı. 5269 oy alan Başkan Aziz Yıldırım, tekrar Fenerbahçe Kulübü başkanı oldu.

Şike soruşturması nedeniyle halen cezaevinde bulunan Aziz Yıldırım'ın listesinde şu isimler yer alıyor:

Başkan: Aziz Yıldırım

Asil üyeler: Abdullah Kiğılı, Mithat Yenigün, Nihat Özbağı, Alaeddin (Ali) Yıldırım, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Ömer Temelli, Talat Yılmaz, Ender Alkaya, Ahmet Tahir Perek, İsfendiyar Zülfikari, Semih Özsoy, Tolga Deniz Aytöre, Mehmet Şekip Mosturoğlu, Hüseyin Ersan Topbaş.

Yedek üyeler: Yasemin Merçil, Ünal Uzun, Hakan Dinçay, Mustafa Serdar Erkan, Turan Şahin, Ahmet Ketenci, Yalçın Haker.

6 İSİM YENİ LİSTEYE GİRMEDİ

Yıldırım'ın yeni listesinde bir dönem önceki yönetim kurulundan Ali Koç, Nihat Özdemir, Murat Özaydınlı, Cihan Kamer, Vedat Olcay ve Serhat Çeçen yer almadı.

Bir önceki 3 yıllık görev süresini iki yöneticinin ayrılmasıyla 20 kişiyle tamamlayan yönetim kurulundan 6 isim çıkarken, 8 yeni isim yönetime dahil oldu.

Aziz Yıldırım başkanlığındaki yönetim kurulunda yer alan yeni isimler arasında ise asil üyeler Talat Yılmaz, Ender Alkaya, Ahmet Tahir Perek, İsfendiyar Zülfikari, Tolga Deniz Aytöre, yedek üyeler Mustafa Serdar Arkan, Ahmet Ketenci, Yalçın Haker bulunuyor. Geçen dönem yedek üyeler arasında bulunanlardan Semih Özsoy yeni dönemde asil listede yer aldı.

Aziz Yıldırım'ın yeni yönetim kurulu aday listesi şöyle:

Başkan: Aziz Yıldırım

Asil üyeler: Abdullah Kiğılı, Mithat Yenigün, Nihat Özbağı, Alaeddin (Ali) Yıldırım, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Ömer Temelli, Talat Yılmaz, Ender Alkaya, Ahmet Tahir Perek, İsfendiyar Zülfikari, Semih Özsoy, Tolga Deniz Aytöre, Mehmet Şekip Mosturoğlu, Hüseyin Ersan Topbaş.

Yedek üyeler: Yasemin Merçil, Ünal Uzun, Hakan Dinçay, Mustafa Serdar Erkan, Turhan Şahin, Ahmet Ketenci, Yalçın Haker.

Ali Koç, salona gelerek oyunu kullandı

Fenerbahçe Kulübü'nün olağan seçimli genel kurul toplantısının ikinci gününde oy verme işlemi devam ediyor.

Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'da yapılan kongrede, yeni yönetim kurulu listesinde yer almayan Ali Koç öğle saatlerinde oy verme işleminin yapıldığı salona girerek, 11 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Ali Koç'un ismini listede göremeyince adeta şok yaşayan kongre üyeleri, Koç'a büyük ilgi gösterdiler.

Sandık başında sıraya giren Koç ile fotoğraf çektirip, imza alan üyeler listede ismini göremedikleri için çok üzüldüklerini söylediler. Koç ile fotoğraf çektiren üzerinde Fenerbahçe forması olan bir çocuk, ''Çok üzüldük, sizsiz olmaz'' dedi. Bazı kongre üyeleri de ''Sizi listede görememek büyük şok oldu'' derken, oyunu kullanan Ali Koç'u alkışladılar.

İmza almak, fotoğraf çektirmek isteyen kongre üyelerinin arasında güçlükle basın mensuplarının bulunduğu bölgeye ilerleyen Ali Koç, 4 yaşındaki Nazlı isimli kız çocuğu ''Ali Başkan'' diye bağırınca, dönüp küçük kızı sevdi ve montuna imza attı. Küçük Nazlı salondan ayrılırken ''Ali Başkan hoşçakal'' diye bağırıp, el sallayınca Ali Koç, ''Ne hoşçakalı'' dedi. Koç, ''Sizi listede görmeyince çok üzüldük'' diyen kongre üyelerine ''Bir yere gitmiyoruz'' şeklinde yanıt verdi.

Taraftarların bu tavrı karşısında duygulanan Ali Koç, açıklama yapmak için basın mensuplarının bulunduğu yere giderken, son anda ''Siz toparlanın ben birazdan gelirim'' diyerek oy verme işleminin yapıldığı alandan ayrıldı.

-Kongre üyeleri büyük üzüntü yaşadı-

Oy vermek için salona gelen kongre üyeleri, özellikle listede Ali Koç'un ismini göremeyince adeta şok oldu.

Ali Koç'un listede yer almaması nedeniyle büyük üzüntü yaşayan kongre üyeleri, bazı yöneticilere de bu üzüntülerini ilettiler.

Bir kongre üyesi, Nihat Özdemir ve Turhan Şahin'e ''Bu listede, bu dönemde bizim sesimizi duyuracak birini göremiyorum. Ali Koç çıkıp, açıklamalar yapıyordu'' diye üzüntüsünü belirtti.

Bazı kongre üyeleri de listeden memnun olmadıklarını dile getirdiler.

-Notlar-

Yeni yönetimde yer almayan eski yöneticiler de salona gelerek, oy verdi.

Ali Koç'un yanı sıra yeni dönemde yönetim kurulu listesinde olmayan Nihat Özdemir, Murat Özaydınlı, Cihan Kamer, Vedat Olcay, Serhat Çeçen de oylarını kullandı. 

Bu haber 894 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,143 µs