En Sıcak Konular

İstanbul'da üçlü zirve

18 Mayıs 2012 15:32 tsi
Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, ''Şenol Güneş benim bildiğim kadarıyla devam edecektir. İstanbul'da yine başkan ve asbaşkanımızla birlikte üçlü bir görüşme yapacaklar'' dedi.

AA'dan alınan habere göre;  Kulübün tüzük değişikliğine ilişkin açıklamalarda bulunmak üzere Ziyabey Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Özbak, teknik direktör Şenol Güneş'in yaptığı açıklamanın ardından görevini bırakacağı yönündeki iddiaları cevapladı.

Şenol Güneş'i kulübün ve camianın çok iyi tanıdığını belirten Özbak, şunları söyledi:

''Şenol Güneş bir yorgunluk belirtisi olduğunu ifade ediyor ama 'ben yokum' şeklinde kesin bir şey demiyor. Şenol Güneş'i bu kulüp çok iyi tanır. Şenol Güneş hem futbolculuğunda hem de antrenörlüğünde bana göre çok duyarlı olmasından dolayı ona kazandırmış olduğu bir titizlik var. Olaylara kuşkucu yaklaşım gösterir. Yorgunluk ve yılgınlık da yoktur diyemezsin. Bir süreç yaşadı. Şenol Güneş benim bildiğim kadarıyla devam edecektir. İstanbul'da yine başkan ve asbaşkanımızla birlikte üçlü bir görüşme yapacaklar.''

Trabzonspor'a marka değeri veren sayılı teknik direktörlerin olduğunu vurgulayan Özbak, ''İş yapan mutlak hata da yapacaktır. Hata insanlara ait bir unsurdur. Trabzonspor'u 38 yıldır birinci ligde bir sürü hoca çalıştırmış. Ama bunların üçünün dışında marka değerine bir şey katan yok. İstediğiniz kadar Şenol Güneş'i, Ahmet Suat Özyacı'yı ve Özkan Sümer'i eleştirin. Bunlar bu kulübe marka değeri katmışlardır'' diye konuştu.

Tüzük değişikliği çalışmaları

Divan başkanlık kurulunun öncülüğünde yapılan çalışmalarla, 2008 yılındaki tüzük taslağını zenginleştirmek istediklerini ifade eden Özbak, taslakla ilgili 26 Mayıs'ta yapılacak divan genel kurul toplantısında üyelerin düşünce ve görüşlerine başvurulacağını vurguladı.

Hem divan üyelerinin hem de Trabzonsporluların bu toplantıya katkısının önemli olacağına işaret eden Özbak, ''Bu süreci bugünden başlatılarak 15 Haziran tarihine kadar sürdürmeyi düşünüyoruz. Hazırlanan tüzük taslağı Trabzonspor resmi sitesinde üyelerimizin bilgisine sunulacaktır. Sonrası tabi ki yönetim kurulumuzun sorumluluğunda olacaktır'' ifadelerini kullandı. 

Bu haber 690 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    11,596 µs