En Sıcak Konular

Destici: Barzani’yleyse vay Türkiye’nin haline

18 Mayıs 2012 10:42 tsi
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Hatay'ın Dörtyol ilçesi Amanoslar kırsalında şehit düşen Erhan Dikmen’in baba evine taziye ziyaretinde bulundu.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Hatay'ın Dörtyol ilçesi Amanoslar kırsalında şehit düşen Erhan Dikmen’in baba evine taziye ziyaretinde bulundu. Gece geç saatlerde baba Mehmet Dikmen’i ziyaret eden ve elini öpen Genel Başkan Destici, PKK’nın faaliyetlerinin sona erdirmek için Türkiye’ye gelerek görüşmelerde bulunan Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani'ye atıfta bulunarak “Bu İş Barzani’yle olacaksa vay Türkiye’nin haline.” dedi.

Hatay’ın Amanoslar kırsalında PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Hatay Jandarma Komutanlığı İstihbarat Daire Müdür Binbaşı Erhan Dikmen’in baba ocağı taziyelerini iletmek için gelenlerle dolup taşıyor. Gece 22.00 sıralarında Kırıkkale’ye gelen BBP Genel Başkanı Destici, mahalle sakinleri ile tokalaştı. Baba Dikmen’in elini öpen ve taziye dileklerini sunan Destici Kur’an-ı Kerim okuyarak dua etti.

Terörün 27 yıldır bitirilemediğine dikkat çekerek konuşmaya başlayan Destici, “Bunları besleyen kim? Büyüten kim? Amerika Birleşik Devletleri, İsrail ve onların kuklası olan Barzani. Eğer Türkiye’nin umudu terörle mücadelede Barzani’ye kalmışsa vay Türkiye’nin haline. Ben başka bir şey demiyorum, herkes de aklını başına alsın.” dedi. Barzani ile bu işlerin olmayacağını ifade eden Destici “Türkiye Cumhuriyeti Devleti, kendi göbeğini kendi kesmesi lazım. Ne Amerika’nın istihbaratı, ne İsrail’in insansız uçakları, ne Barzani’nin desteği, bunların hiçbirisine büyük Türk milletinin ihtiyacı yok. Sadece kararlı, azimli, bir mücadele verilsin, bunların 1 yılda kökünü bitiririz.” diye konuştu.

Destici “27 yıl olmuş hala yanaşık düzen eğitimi almış askerleri terörün karşısına koyarsanız, hala eğitimli birlikler oluşturamamışsanız, 27 yıldır hala istihbaratı alamamışsak bu iş zaten bizim elimizde değildir demektir. Dörtyol mevkii onların eroin kaçırdığı, geçiş yolu olan bir bölge ve onların orada olduğunu herkes biliyor. Yani sen bile bile onların varlığına müsaade edersen, oda gelir benim canımı yakar. Benim evime ateş düşürür. Söylenecek çok şey var ama biz buraya taziye için geldik. Burası yeri ve zamanı değil.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Kaynak: CİHAN



Bu haber 584 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,995 µs