En Sıcak Konular

Hakan Şükür sahalara dönüyor

17 Mayıs 2012 13:03 tsi
Galatasaray'ın unutulmaz eski golcüsü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda yeniden kramponları giyecek.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda Ankara, çok anlamlı bir maça ev sahipliği yapacak. Milli takımlarda forma giymiş yıldızlar, Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı yönetiminde Türkiye Ampute Milli Takımı ile karşı karşıya gelecek.

DHA'dan elde edilen bilgiye göre; A Milli Şöhretler Karması ile Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı'nı Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda karşı karşıya getirecek maç, 19 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00'te başlayacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 15-21 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 30. Uluslararası Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Dünya Üçüncüsü Ampute Milli Takımımızın, Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı yönetimindeki A Milli Şöhretler Karması ile yapacağı maç, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri içindeki en anlamlı spor müsabakası olacak. Etkinlikler kapsamında 15 Mayıs'tan beri 60 spor federasyonuna bağlı sporcular Atatürk Kültür Merkezi'nde çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı yönetimindeki A Milli Şöhretler Karması'nda Türk futbolunun unutulmaz isimleri sahaya çıkacak. Bu isimlerin başında AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür geliyor. Uğur Tütüneker, Bülent Korkmaz, Evren Turhan, Ayhan Akman, Ergün Penbe, Fevzi Layiç, Hakan Ünsal, Mert Korkmaz, Tümer Metin ve Ahmet Yıldırım, A Milli Şöhretler Karması forması ile sahaya çıkacak.

Teknik Direktör Halil İbrahim Köprülü yönetimindeki Ampute Milli Takımı ise şu isimlerden oluşuyor: İsmail Temiz, Rahmi Özcan, Ali Budak, Mehmet Yunsur, Mehmet Bayat, Oğuz Gökçe, Barış Telli, Osman Çakmak, Fatih Karakuş, Hüseyin Türkmen, Feyyaz Gözaçık, Onur Özkaymak, Gökhan Kadrancıoğlu, İsmail Korkmaz, Fatih Şentürk.



Bu haber 558 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,009 µs