En Sıcak Konular

Alex: 'Metris'te olurdum'

17 Mayıs 2012 09:36 tsi
Alex hangi soruya 'Bu soruyu es geçmek istiyorum. Eğer yanıt verirsem ya Aziz Yıldırım’ın yanında ya da komşusu olurum' dedi.

"Muhteşem futbolunu 1 gol, 3 asistle süsleyerek F.Bahçe'nin 29 yıl sonra kazandığı kupada başrolü oynayan kaptan Alex de Souza, basın toplantısında öyle laflar etti ki... "Şike davası sana göre politik mi?" sorusuna sambacı, "Bu soruyu es geçmek istiyorum. Eğer yanıt verirsem ya Aziz Yıldırım'ın yanında ya da komşusu olurum bu ülkede" karşılığını verdi.

1 yılım daha var

HÜRRİYET'ten edinilen bilgiye göre, "Gelecek sezon sözleşmen bitiyor. Futbolu F.Bahçe'de bırakmayı düşünüyor musun?" sorusuna, deneyimli oyuncu, şu yanıtı verdi: "F.Bahçe'de futbolu bırakma ihtimalim yüksek görünüyor. Bunu şu anki şartlara göre söylüyorum. Önümüzde kontratımın devam ettiği 1 sene daha var. Kariyerimi devam ettirmek istiyorum. Hocamızın da yeni sezonla ilgili planları var. Eğer hocamız, yönetim kurulumuz, kulübümüz bu plan dahilinde benimle olmak istediklerini söylerse, burada devam edip, ardından futbolu bırakmaktan mutlu olurum. Planlar dahilinde değilsem, yoluma devam edip sonra futbolu bırakabilirim."

Kupayı hak ediyor

Brezilyalı yıldız, "Kupayı başkana götürecek misiniz?" yönündeki soru üzerine ise şunları kaydetti: "Başkanımız bu kupayı ve daha fazlasını hak ediyor diye düşünüyorum. Özgürlüğünden yoksun 10 ay. 2 ay sonra 1 senesi dolacak. 3 Temmuz'dan beri özgür bir insanın hayatından alınan bir sene diye bakıyorum. Bu kupayı hak ediyor...Taraftar olarak, camia olarak bence güzel günlerin hak edildiğini düşünüyorum."



Bu haber 413 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,929 µs