En Sıcak Konular

Erdoğan'a Armegedon benzetmesi

15 Mayıs 2012 17:35 tsi
Erdoğan'a Armegedon benzetmesi İngiliz televizyoncu-gazeteci ve aynı zamanda eski AB parlamentosu milletvekili olan Richard Cottrell, Başbakan Erdoğan'ı hristiyan inanışına göre kıyamet öncesi yaşanacak 'Büyük savaş olan Armagedon hortlağını kovalayan adam' olarak tanımladı.

İngiliz televizyoncu-gazeteci ve aynı zamanda eski AB parlamentosu milletvekili olan Richard Cottrell, Başbakan Erdoğan'ı, hristiyan inanışına göre 'kıyamet öncesi yaşanacak olan ve Armegedon adu verilen büyük savaşı kovalayan adam' olarak tanımladı.

Erdoğan'ı bu sözlerle öven Cotrell, Obama için “Beyaz Sarayın otistik müdavimi”, 'Merkel-Cameron-Sarkozy' üçlüsü için de “kartondan kuklalar” tabirini kullandı.

Özellikle “Gladyo:Nato’nun Avrupa’nın Kalbine Sapladığı Hançer” isimli kitabı ile bilinen, İngiliz televizyoncu-gazeteci ve aynı zamanda eski AB parlamentosu milletvekili olan Richard Cottrell ilginç Türkiye ve Orta-Doğu analizleri ile dikkat çekiyor. Cottrell analizlerini çeşitli haber portalları dışında, kendi sitesi progressivepress.com’da yayınlıyor.

Cottrell’e göre Recep Tayyip Erdoğan “Armagedon hortlağından korkmayıp onu kovalayan adam olduğu için teşekkürü hak ediyor” ve onun Orta-Doğu siyasetinde yapacağı hamleler bölge politikalarını derinden etkileyecek. (Armagedon savaşı, Hristiyan inanışına göre Kıyamete yakın, özellikle Orta-Doğu coğrafyasında gerçekleşecek olan top yekün bir savaş.)

Cottrell’in Erdoğan hakkındaki görüşleri bununla da sınırlı değil, ona göre Erdoğan bu aralar sahnedeki en parlak ve zeki politikacı, sağduyu ve cesaret dengesini iyi kurmuş yaşlı bir bilge.

Barış Tarımcıoğlu / Rotahaber  (İlgili kısım)



Bu haber 1,983 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,878 µs