En Sıcak Konular

Bakan Yıldız: 'İçimde ukde kalmıştı'

11 Mayıs 2012 15:22 tsi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, eskiden Meclis Tabur Gazinosu olan TBMM Bahçe Lokantası'nda kendisine sakallı olduğu için servis yapılmamasının içinde ukde kalan bir mesele olduğunu bildirdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, eskiden Meclis Tabur Gazinosu olan TBMM Bahçe Lokantası'nda kendisine sakallı olduğu için servis yapılmamasının içinde ukde kalan bir mesele olduğunu bildirdi.

Bakan Yıldız, TBMM Bahçe Lokantası'nda Kayseri Atlas Koleji öğrencilerine yemek verdi. Miniklere Meclis'i ziyaret etmelerinin önemli olduğunu belirten Bakan Yıldız, "İnşallah ileride bir kısmınız burada milletvekili olarak görev yapacak. Bir kısmınız mühendis olarak ya da eğitimci olarak görev yapacak. Bu nedenle şimdiden TBMM'yi görüyor olmanızda fayda var." dedi.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Taner Yıldız, eskiden Meclis Tabur Gazinosu olan TBMM Bahçe Lokantası'nda kendisine sakallı olduğu için servis yapılmadığı hatırlatıldı. Yıldız, bu hatırlatma üzerine "Türkiye'de normalleşme devam ediyor. İçimde ukde kalan bir meseleydi bu. Bir kişi Türkiye'ye ne kadar faydalıysa o kadar muteber olması lazım. İnsanları şekline göre değil, yaptıklarına göre değerlendirmek lazım." diye konuştu.

Bakan Yıldız, İran'dan doğalgaz alımıyla ilgili bir soruya, "İran'dan doğalgaz almaya devam ediyoruz. İran, en önemli işbirliği yaptığımız ülkelerden biri. Kendilerine doğalgazı yüksek fiyatla aldığımızı iletmiştik. Onlar da yapabilecekleri bir şey olmadığını söylemişlerdi. Biz de konuyu ancak tahkim süreci ile çözebileceğimizi söylemiştik. Süreç devem ediyor. Bu durum kırgınlığa yol açmaz. Hem İran'la ilişkilerimiz devam eder hem de tahkim süreci devam eder. Vatandaşın hakkını korumak durumundayız. Tahkim sürecinin de lehimize sonuçlanacağı görüşündeyim." diye konuştu.

Bakan Yıldız, bir başka soru üzerine Danıştay'ın bloke ettiği birçok enerji yatırımı olduğunu, dünkü Danıştay'ın 144. kuruluş yıldönümü resepsiyonunda Danıştay Başkanı ile konuştuklarını belirtti. Yıldız, olumlu bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi.

cha



Bu haber 707 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,835 µs