En Sıcak Konular

Dev derbiye sıkı koruma

11 Mayıs 2012 12:09 tsi
Avni Mutlu, yarın oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde 3 binden fazla emniyet personelinin görev alacağını söyledi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, yarın oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde 3 binden fazla emniyet personelinin görev alacağını söyledi.


Vali Mutlu, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda katıldığı sergi açılışında, yarın oynanacak derbiyle ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Mutlu, "Birinci önceliğimiz sporun futbolun kazanmasıdır. Kulüplerimizde bu yaklaşım içerisinde olduğunu görmek memnuniyet verici. Değerli kulüp yöneticilerimiz zaten açıklamalarını bu doğrultuda yaptılar. Hem kulüplerimize hem taraftarlarımıza yarın futbolun kazanacağı güzel bir şölen izlettirilmesini yürekten temenni ediyorum. Emniyet tedbirlerimizi tabii ki saha içi, saha dışı itibariyle ihtiyaç duyulan oranda aldık. Herhangi bir sıkıntı olmaksızın da şampiyonluk final maçına yaraşır güzel bir maç sonunda şampiyonu hep birlikte tebrik edeceğimize inanıyorum. Bir sıkıntılı maç stresi içerisinde olunmadan bunun zevkini çıkartarak harika bir şampiyonluk maçı olmasını temenni ediyorum. Şimdiden şampiyon takımımızı kutluyorum" diye konuştu.

Derbi nedeniyle 3 binden fazla personelin görev başında olacağını ifade eden Mutlu, gerek stada girişi, gerekse maç sonrası tedbirlerin tamamını detaylı bir şekilde planladıklarını söyledi. Mutlu, "Yarın rahat bir maç geçireceğimize yürekten inanıyoruz. Kulüplerimize taraftarlarımıza spor dünyasına güveniyorum. İstanbul her şeyin en iyisini yapmaya muhtemeldir, sporda da bunu yapacak. Maç sonrası itibariyle de stattan seyircilerimizin futbolcularımızın ayrılış noktasına kadar güvenlik tedbirlerimizi sürdüreceğiz. Bunu zaten her maçta yapmış olduğumuz bir tedbirdir. Her maçta almış olduğumuz tedbirden çok farklı bir tedbir almayacağız. Biz bütün maçlarda zaten bu tedbirleri alıyoruz. Yarınki maç için olağanüstü tedbirler aldığımızı düşünmeyin, biz bu maçı da normal maçlar gibi görüyoruz" şeklinde konuştu.

Vali Mutlu, önceki yıllarda da bu tür özel maçlarda hiçbir sıkıntı olmadığını belirterek, " Yarın taraftarlarımızın kulüplerimizin bu konuda çok daha geliştirici kaynaştırıcı ve şampiyonluğun tadını birlikte bölüşen bir maç organizasyonu olacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Maçı izlemek için stada gidip gitmeyeceği sorulan Mutlu, "Yarın ki iş programımıza göre bakacağım. Çünkü İstanbul'da bir gün sonrasını söylemek çok zor. Ama gönlüm maçı izlemeyi arzu ediyor. Ona göre hazırlık yapıyorum. Ümit ediyorum izleyebilecek bir fırsatı bulacağım. Ben her zaman futbolun kazanacağını düşünüyorum, futbol kazanacak" dedi.



Bu haber 475 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,462 µs