En Sıcak Konular

Fenerbahçe Kulübü'nden taraftara çağrı

10 Mayıs 2012 18:37 tsi


Fenerbahçe Kulübü, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Galatasaray'la yapılacak şampiyonluk maçı öncesi taraftarlarına yönelik bir mesaj yayımladı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer verilen mesajda, 3 Temmuz'dan itibaren yaşanan sürece ve futbol takımının geldiği noktaya işaret edilerek, şiirsel bir dille, ''Ve 310 gün sonra, sezon başında inanması zor da olsa, hedeflenen finallerin adı oldu Fenerbahçe! Bizi bugünlere getiren her değere binlerce kez teşekkürle, Fenerbahçe'nin kupalardan, finallerden çok büyük olduğundan emin olan bir camia ile şimdi görev yine Fenerbahçe'nin büyük taraftarında. Bu büyük camia, kazansa da kaybetse de takımının yanında. Bugün, yarın, gelecekte ve bu bilinçle destekleyecek takımını 12 Mayıs'ta'' ifadeleri kullanıldı.

''Fenerbahçe taraftarı, aslında diğer maçlardan farksız gördüğü bu son maçta, 90 dakika alkışlarla takımının yanında, susmayan ıslıklarla rakibinin karşısında olmalı. Kendi futbolcusuna güç, rakibine ders olmalı. Her günü ayrı bir belgesel konusu olabilecek bu sürecin, bugün geldiğimiz noktasında, Fenerbahçe hedefine aslında çoktan ulaştı. Bundan sonra kazanılacaklar, sadece bir sembol olacak. Fenerbahçe, taraftarlarından alacağı sonsuz destek ile taraftarlarına bu mutluluğu da yaşatacak'' cümlelerine yer verilen açıklama, İslam Çupi'nin, ''Şampiyon olmak mümkün, Fenerbahçe olmak imkansız'' sözleriyle tamamlandı. 

Bu haber 632 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,201 µs