En Sıcak Konular

UEFA'yı uyandırdık

8 Mayıs 2012 09:48 tsi
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal PFDK kararlarını BUGÜN'e değerlendirdi.

Sarı-Kırmzılıların 1 numaralı ismi "Sonuçlar kesinlikle tatmin edici değil artık UEFA'yı da uyandırdık" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun gece yarısı açıkladığı şike ve teşvik primi soruşturması kararlarını değerlendirdi. Bu sıkıntılar yaşanmazdı BUGÜN'e konuşan Başkan Ünal Aysal "Açıklanan cezaların kimseyi tatmin ettiğini zannetmiyorum" dedi.

Aysal şöyle devam etti: "Sadece beni değil, kimseyi tatmin ettiğini sanmıyorum. Şunu da belirteyim, ben kimseye ceza verilmesi taraftarı da değilim. Ancak bunun çözümü bu değildi. Çözüm daha akıllıca olabilirdi. Aynen bugün yaptıklarını, yani aldıkları bu kararları, birinci ayın sonunda ortaya koysalardı keşke.Madem bu kadar kolay karar verildi, temmuz ayının sonunda yapsalardı. Bugün hiçbirimiz bu sıkıntıları yaşamazdık." Federasyon’u hep bu yüzden eleştirdiğini vurgulayan Aysal, "Zamanında karar almayı bilmiyorlar. Geç alınan kararları da yanlış ve şoke edici kararlar oluyor" dedi. UEFA için de kararlarının tatmin edici olmayacağı mesajını verip "Bence UEFA'yı uyandırdık" ifadesini kullandı

Normal sezonun şampiyonuyuz

Başkan Ünal Aysal, Süper Final’in sonunda çıkacak her türlü sonuca hazırlıklı olduğunun sinyalini verdi. “Artık kim şampiyon olursa olsun. Herkesin şansı aşağı yukarı eşitlendi. İnşallah ibre bize dönerî diye konuştu.
34 haftalık lig maratonuna eklenen 6 haftalık eski adıyla Play-Off yeni adıyla Süper Final takvimini değerlendiren Aysal, “Galatasaray normal sezonun şampiyonuydu. Ancak kendi şampiyonluğunun üstüne ikinci bir müsabaka dönemine girdi. Bu aynı müsabaka bizim gözümüzdeî ifadesini kullandı.

Süper Final’i kendileri için ‘süper’ değerlendiremeyeceklerini ifade etti. “Bu ayrı bir kupa gibi. Ligin üstüne ayrı bir kupa oynuyoruz. Biz öyle görüyoruz. Başkalarının koyduğu isimler de bizi tatmin etmiyorî dedi.

Dürüst’ün FİGÜRAN çıkışına destek verdi

Başkan Aysal, İkinci Başkan Ali Dürüst’ün “Bu oyun sezon başından beri kurgulanmıştı. Biz de figüran olarak iyi hizmet ettikî sözlerini de değerlendirdi. Şu ifadeleri kullandı: “Galatasaray figüran mı oldu yoksa figüran rolüne mi düşürülmek istendi diye sorarsanız cevabım ikincisi olur. Yani figüran rolüne düşürülmek istendik. Bu çok açık." dedi.



Bu haber 598 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,163 µs