En Sıcak Konular

Neslihan Darnel: Futbolu bırakın bizi konuşun

8 Mayıs 2012 09:44 tsi
52 yıl sonra takım sporlarında olimpiyat vizesi alan tek ekip olan Filenin Sultanları’nın yıldızı Neslihan Darnel BUGÜN’e konuştu.

“Türkiye’deki futbol ortamını bizde takip ediyoruz ve üzülüyoruz. Tabii bizim hakkımızda da konuşulsun istiyoruz. Olimpiyatlar’a gidemeyenler düşünsün” dedi. Ankara’da düzenlenen 2012 Londra Olimpiyatları Avrupa Kıta eleme turnuvasında Rusya ve ardından Polonya’yı deviren Filenin Sultanları, 52 yıl aradan sonra takımsporlarında ülkemizi olimpiyatlarda temsil etme hakkı elde etti.

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başarılı kaptanıNeslihan Darnel, gazeteniz BUGÜN’e başarılarının sırrını açıkladı. Milli Takım ile 200 maça çıkan ve sayısız ödül kazanan 28 yaşındaki sporcu, “Bu başarımızı sadece 6 günde yakalamadık. 2 yıl önce takım arkadaşlarımızla oturup birbirimize söz verdik, ‘olimpiyat oyunlarına gideceğiz’ diye. Bu başarı 2 senenin çalışması” ifadelerini kullandı. Takımruhunu iyi yakaladıklarını vurgulayan Darnel, “Turnuvayı namağlup bitirdik. Bu bizim için çok önemliydi” dedi. Böyle oynamaya devam ettikleri takdirde Londra’daki OlimpiyatOyunları’nda başarılı olacaklarını belirten milli oyuncu, “Ne yaparsak yapalım ilk olacağız. Bana göre Londra’ya gittikten sonra her şey başarı olacaktır. Umarımmadalya da alırız” diye konuştu.

Maalesef Türkiye’nin gerçeği bu

Futbolun voleybolun önüne geçtiği konusunda yorumyapmak istemediğini kaydeden Darnel, “Biz her şeyi hak ediyoruz, kendimizden eminiz. Bizi destekleyen herkese teşekkür ederiz. Bu konuyu tartışmak bana göre doğru değil.Herkes eğriyi doğruyu biliyordur. Futboldaki ortamı biz de takip ediyoruz. Biz de üzülüyoruz. Tabiibizimhakkımızda da konuşulsun istiyoruz. Maalesef bütün Türkiye’nin gerçeği bu. Ama kendi adımıza çok mutlu, gururluyuz.Olimpiyata gideceğiz, gidemeyenler düşünsün” ifadelerini kullandı.

Oğlum futbolcu olsa saygı duyarım

Yıldız oyuncu “Türkiye’de futbolda bir kaos yaşanıyor. Eğer oğlunuz olsa ve ileride, futbolcu olmak istese ne tepki verirsiniz” şeklindeki sorumuza ilginç bir yanıt verdi. 28 yaşındaki sporcu, “Sporcu olmasını tabii ki isterim. Spor kültürü çok fazla gelişmemiş durumda. Ülkenin yüzde 2’si spor yapıyor zaten. Bu her şeyi ortaya koyuyor. Böyle bir şeye karar verirse saygı duyarım” şeklinde konuştu.

Bu haber 680 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,189 µs