En Sıcak Konular

Bahçeli adını taşıyan tesisi hizmete açtı

3 Mayıs 2012 15:36 tsi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkgücü Ülküspor Kulübü Devlet Bahçeli Spor Tesislerini hizmete açtı.

Devlet Bahçeli, açılış törenine kendi kullandığı özel aracıyla geldi. Tesisin açılışını yapan Bahçeli, tesisin hayırlı olmasını diledi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, daha sonra MHP'li milletvekillerinin kendi aralarında yaptığı futbol maçını izledi. Tesislerde incelemelerde bulunan Devlet Bahçeli, açılış töreninden ayrılırken, basın mensuplarının sorusu üzerine özel aracının 1987 model olduğunu söyledi.

Bahçeli, daha sonra Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yaptırdığı İlbilge Hatun Erinçevi inşaatına gelerek incelemelerde bulundu. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bahçeli, şunları kaydetti:

''Burada amaç yaşlılarımız için bir huzurevi olarak düşünülmektedir. Böyle bir teşebbüse de MHP olarak değil de şahıslar olarak, bu davaya gönül vermiş insanlar olarak yardımcı olmaya çalışıyoruz. Genellikle bizim mücadele sürecimiz içerisinde birçok mağdurumuz olmuştur. O mağduriyetler şimdi önemli bir yaş sürecindedir. İnşallah uzun ömürlü olurlar ama ömürlerinin bu aşamasında kendilerine huzurla güvenle sevgiyle bakacak insanların oluşturduğu bir kuruluş olarak hizmet edecektir. Bilge Kağan'ın anasının adının İlbilge Hatun. O da ayrı bir özelliktir''

Devlet Bahçeli, huzurevinin 76 kişilik olacağını da ifade etti.

Bir gazetecinin, ''Arabayı kullanırken size yetişmekte zorlandık'' demesi üzerine, Bahçeli, ''Araba 1987 model, 740 GL. Dolayısıyla yetişmek zor'' dedi.

Bahçeli, bir gazetecinin ''çok yakıyordur'' sözü üzerine, ''O kadar da değil. Mütevazı, halk arabası'' diye konuştu.

MHP lideri, arabasının bakımlı olduğunun hatırlatılması üzerine de ''Her gün yıkıyoruz. Bu arabaya binmeyi tercih ediyorsanız ona katlanacaksınız. Sonra biz haftada bir defa biniyoruz. Bugün spor tesislerinin açılışı olduğu için siyasetle sporu ayırt etmek üzere bir işaret olarak partideki genel başkanlık makam arabası değil de şahsi arabamla gelmeyi tercih ettim'' dedi.

Bahçeli, eski model arabaları tercih ettiğinin söylenmesi üzerine ''Evet. Biz de eskiyiz artık'' diye konuştu. Devlet Bahçeli, basın mensuplarının ısrarları üzerine özel aracının önünde poz da verdi.

AA

Bu haber 590 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,407 µs