En Sıcak Konular

Özdoğan: Bir daha yönetici olmamalılar

3 Mayıs 2012 14:24 tsi
Galatasaray'ın etkin isimlerinden, eski yönetim kurulu üyesi Prof. Dr. Ahmet Özdoğan, sarı - kırmızılı kulübü, şike soruşturması dosyası içerisinde disiplin kuruluna veren TFF Yönetimi'nin sadece istifasının yetmeyeceğini, yönetimde yer alanların bundan



"Galatasaray hukuk çalıştayı toplanmalı." diyen Özdoğan Radyospor'a konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Galatasaray'da hukuk çalıştayının yapılması gerektiğini belirterek, "Galatasaray'ın hukuk çalıştayı toplanmaladır. Orada kısa vadede eylem planı yapılmalıdır. Demokratik ve hukuki haklar içerisinde ne gerekiyorsa o yapılmalıdır." dedi.

"Kırmızı çizgilerimizi aştılar, Türkiye'de bir daha yönetici olamamaları gerekir." sözünü tekrarlayan Ahmet Özdoğan, "Kulüplerin kırmızı çizgileri vardır. TFF, Galatasaray'ın kırmızı çizgilerinin içine girmiştir. Galatasaray haksız yere PFDK'ya sevkedildi. Sevk dosyasının üzerinde şike ve şikeye, teşvik teşebbüsü yazmaktadır. Galatasaray Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu hiçbir şekilde bunlarla masaya oturmamalıdır. Hiçbir şekilde bunların olduğu ortama girmemeli, bunlara selam vermemeli. Bunların olduğu spor camiasında olmamaldır. Yapılması gereken budur." diye konuştu.

Özdoğan, TFF Yönetiminin istifasının yetmeyeceğini dile getirerek, "TFF'nin istifa etmesi de yetmez, bu imzayı atan insanların Türkiye'de hiçbir şekilde idareci olamamalarının sağlanması gerekir. Galatasaray'ın bu işin peşini bırakmaması gerekir." dedi.

ŞİMDİ EYLEM ZAMANI, DÜNYADAKİ BÜTÜN HUKUK KANALLARI HAREKETE GEÇİRİLECEKTİR

Özdoğan, artık eylem zamanı olduğunu belirterek, "Galatasaray, dünyadaki bütün hukuki süreçleri kullanarak bu hareketin hesabını soracaktır. Yapmalıdır; ama bu da yetmez." diyerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Kulübümüzü disiplin kuruluna sevk edenler tarih önünde hesap verecekler. Camiamız bu konuda tek yürek olmuştur. Başkanımızın emrindeyiz. Elimizden ne geliyorsa, hukuk kuralları çerçevesinde yapacağız. Biunu herkes çok iyi bilecek. Burada farklı görüşler olmaz. Şimdi eylem zamanı, biz bu eylemi yapacağız. Benim kulübüme kimse çamur atamaz."

Bu haber 607 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,074 µs