En Sıcak Konular

AK Partili Tanrıverdi: CHP çamurun içinde

30 Nisan 2012 12:24 tsi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı'nın sözleri CHP'nin hangi çamurun içinde olduğunu çok net bir şekilde gösterdi dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, son dönemde CHP'li belediyelerde iç sorunlar yaşandığını belirterek, ''CHP'li ve BDP'li belediyelerdeki kirliliklerini, ayıplarını, çirkinliklerini örtbas etmek amacıyla ya belediye başkanlarımızdan kimileri ya da bakanlarımızla ilgili gensoru açarak bu suçlarını örtmeye çalışıyorlar'' dedi.

Tanrıverdi, ''CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın ''kadrolaşma'' açıklamalarını da, ''CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı'nın sözleri CHP'nin hangi çamurun içinde olduğunu çok net bir şekilde gösterdi'' sözleriyle değerlendirdi.

AK Parti'nin yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın belediye icraatlarına yönelik sözlerini değerlendirdi.

Akaydın'nın seçim öncesi kampanya döneminde, 10 bin kişiye iş, bedava elektrik, bedava ekmek gibi uçuk vaadlerde bulunduğunu ancak seçildikten sonra bu vaatleri bir kenara bıraktığını hatırlatan Tanrıverdi, ''Başta sayın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere CHP yöneticileri AK Partili belediye başkanlarına yönelik olarak asılsız, mesnetsiz, hayali suçlamalarda bulundular. Boş klasörleri havada salladılar'' dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere AK Parti yöneticilerinin de ''elinizde belge varsa yargıya müracaat edin'' dediğini hatırlatan Hüseyin Tanrıverdi, ''CHP Lideri Kılıçdaroğlu özellikle Kayseri Büyükşehir Belediye yönetimiyle ilgili değişik zamanlarda iddialarda bulundu.

Mahkemeler, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımızın açtığı davalarla ilgili kararlarını önemli oranda verdiler. Bu çerçevede Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı hakkında söylenen sözlerinin hepsinin boş olduğu mahkeme kararıyla tescil edilmiş oldu. Dolayısıyla CHP Genel Başkanının ve yetkililerinin iftira attığı da net bir şekilde ortaya çıkmış oldu'' diye konuştu.

''İftiralarla ayıplarını örtmeye çalışıyorlar''

CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın, belediye faaliyetlerine ilişkin açıklamalarının CHP'nin içinde bulunduğu durumu gösterdiğini dile getiren AK Partili Tanrıverdi, ''CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı'nın sözleri CHP'nin hangi çamurun içinde olduğunu çok net bir şekilde gösterdi. Özellikle Kılıçdaroğlu'nun ve CHP yöneticilerinin AK Partili Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı hakkındaki asılsız iftiralarının altında yatan gerçeğin, kendi ayıplarını, suçlarını örtme amacı taşıdığını görmüş olduk. İftiralarla ayıplarını örtmeye çalışıyorlar'' dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın'ın, ''hiç çekinmeden, tereddüt etmeden kadrolaşma yaptığını ilan ettiğini'' ifade eden AK Partili Tanrıverdi, ''İşlerin yandaşlarına verildiğini ilan etmiştir ve 'parti ne diyorsa ben onu uyguladım' diyerek, halkın tercihleri yerine partinin tercihlerini yerine getirdiğini net bir şekilde ortaya koymuştur. Sadece partinin istediğini yerine getirmiş,'Kral çıplak' diyerek, bunu bütün çıplaklığıyla ortaya koymuştur''ifadelerini kullandı.

''CHP'li belediyelerin her birinde büyük sorunlar var''

CHP'li belediyelerde benzer sorunların yaşandığına dikkati çeken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi, ''Daha geçen hafta Ankara'da Yenimahalle Belediyesi'nde istifalar oldu. Başka belediyelerde istifalar, kavgalar var. Yani CHP'li belediyelerin her birinde büyük sorunlar var. Bu sorunları elbette inceleyecek makam İçişleri Bakanlığı'dır. Bunlar ortaya çıktıkça tabi ki inceliyordur'' diye konuştu.

İzmir'de, CHP'li Büyükşehir Belediyesi ve bazı ilçe belediyelerine yönelik yolsuzluk operasyonlarına da değinen AK Partili Hüseyin Tanrıverdi, ''CHP'nin ve CHP'li belediye başkanlarının belediyecilik anlamında belediyecilik alanında nasıl bir davranış içinde oldukları ortadadır. Özellikle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı yetkililerinin tutuklanması, operasyonla götürülmüş olması ve buna benzer kimi ilçe ve belde belediyelerinde de operasyonların yapılmış olması CHP'nin belediyecilik anlayışını gösteriyor'' dedi.

''Gensoru açarak bu suçlarını örtme çabası içindeler''

BDP'li belediyelerin de vatandaşa belediyecilik hizmeti götürmek yerine ideolojik belediyecilik yaptığını ileri süren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi, şunları söyledi: ''BDP'li belediyelerin de KCK denilen terör örgütünün şehir yapılanmasıyla girdikleri yasa dışı ilişki sebebiyle tutuklanmaları AK Partili belediyeler dışındaki belediyelerin belediyecilik anlayışını net bir şekilde ortaya koymaktadır. CHP ve BDP yönetimleri bu kirliliklerini, ayıplarını, bu çirkinliklerini örtbas etmek amacıyla ya belediye başkanlarımızdan kimileri ya da bakanlarımızla ilgili gensoru açarak bu suçlarını örtme çabası içindeler. CHP, belediyeler aracılığıyla halka hizmet etmek yerine ideolojik ve çıkar anlayışı yönünde çalışmaktadırlar.''

AA

Bu haber 559 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,828 µs