En Sıcak Konular

Gökçek: BÇG 80 bin oyumu yedi

27 Nisan 2012 15:07 tsi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kendisinin de Batı Çalışma Grubu (BÇG) mağduru olduğunu belirterek, BÇG'nin 80 bin Oyunu sildiğini iddia etti. tv8'de Erkan Tan'ın konuğu olan Melih Gökçek, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tv8'de Erkan Tan'ın konuğu olan Melih Gökçek, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Gökçek, Batı Çalışma Grubu'nun kendisiyle de uğraştığını ifade ederek, "Batı Çalışma Grubu beni de fişledi, benimle de uğraştı. 99 seçimlerinde sandık başına belli bir takım adamları yerleştirmek suretiyle 80 bin oyumu yedi. Dolayısıyla BÇG'den hepimizin sıkıntısı var." dedi.

Seçimlerde bir kere daha aday olacağını aktaran Gökçek, "Allah izin verirse, Başbakanımız uygun görürse, milletim de oy verirse bir dönem daha devam edeceğim inşallah. Çünkü bitirmemiz gereken büyük işler var. Mesela kentsel dönüşümlere süratle devam ediyoruz. Bunların bitebilmesi için bir dönem daha olmak lazım. Belediye Başkanları, yerine geçtikleri Belediye Başkanlarının yaptığı bütün projeleri yarım bırakırlar. Bu yüzden işleri toparlayıp bitirmek lazım." açıklamasında bulundu.

Ankara Shopping Fest ile ilgili de açıklamalarda bulunan Gökçek, "8 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arasında Ankara Shopping Fest'in ilki gerçekleştirilecek. Bu tarihler arasında bütün Türkiye'yi hatta dünyadan birçok kişiyi Ankara'ya bekliyoruz. Yapılacak olan etkinlikler ile dünyadaki en hareketli Shopping Fest'i gerçekleştirilecek. Hem yüzde 40-50 indirim var, hem de Türkiye'deki en meşhur sanatkarları ve dünyada çok ses getirmiş gösteri ve sanatkarları Ankara'da izleme fırsatı sunulacak. Her akşam farklı bir yerde değişik gösterilere gidilebilecek." dedi.



Bu haber 692 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,160 µs