En Sıcak Konular

Ünal Aysal'a destek yok

27 Nisan 2012 10:38 tsi
Galatasaray Başkanı, konuşmuş ve 'UEFA’dan yasak gelirse sadece ben değil tüm kulüplerin patronları bırakmalı' demişti.

Ancak kulüplerden destek gelmedi. Orduspor Başkanı Türkmen "Pes etmemek lazım" dedi. Kayserispor Menajeri Hurma ise "Kendi oyunlarına bizi alet etmesinler" ifadesini kullandı. BUGÜN'ün haberine göre, 3 Temmuz'da patlayan şike skandalından sonra gözler Futbol Federasyonu'na çevrildi. Bilindiği gibi TFF Etik Kurulu, tavsiye niteliği taşıyan raporunu tamamladı. Şimdi adı skandala karışan takımlar, Federasyon'un vereceği cezayı ve nasıl bir yol izleyeceğini merak ediyor.

Özellikle Galatasaray cephesinde Başkan Ünal Aysal'ın karardan sonra ne gibi tavır alacağı da merak edilenler arasında. Aysal, bundan bir süre önce, “UEFA, TFF'nin kararını beğenmeyip, Türk takımlarını Avrupa kupalarından men ederse istifa ederim. Benim gibi diğer kulüp başkanları da protesto için görevlerini bırakmalı" ifadelerini kullanmıştı.

Konuyu gazeteniz BUGÜN Süper Lig'de mücadele eden kulüp başkanlarına sordu. Ancak başkanlar Aysal'ın görüşüne katılmadıklarını dile getirdi.

MERSİN VE ANTALYA DA SOĞUK

Kayserispor adına konuşan Genel Menajer Süleyman Hurma, "Kendi oyunlarına bizi katmasın. Eğer futbolu kurtaracaksak sadece bu konuda Avrupa'ya gidiyor muyuz, gitmiyor muyuzu konuşmamak gerekir. Kötü yönetilen futbol yüzündenn bu durumdayız" değerlendirmesini yaparken, Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, "Bu konuda sonuna kadar mücadelemiz sürmeli. İstifa edip pes etmemek gerek. Ünal Aysal'a katılmıyorum" yorumunda bulundu.

Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı, "Bu görüş Ünal Aysal'ın kendi görüşüdür. Dolayısıyla kulüpleri bağlamaz” diye konuştu.

Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, "Doğmamış çocuğa don biçilmez. Zamanı geldiğinde karar verilmeli. Galatasaray'ı daha fazla ilgilendiren bir durum. Onlar bunu masaya yatırmış eksileriyle artılarıyla değerlendirmiş. O noktaya gelinirse bu düşünülür" ifadelerini kullanarak Aysal'a üstü kapalı da olsa destek verdi.



Bu haber 571 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,027 µs