En Sıcak Konular

Zengin'den PKK'ya ağır sözler

26 Nisan 2012 16:12 tsi
Emekli astsubay Ahmet Zengin Bayaz TV'de PKK ile ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Zengin, öyle sözler söyledi ki, canlı yayının diğer konukları stüdyoyu terk etmek zorunda kaldı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Sağduyu programınaa emekli astsubay Ahmet Zengin'in sözleri damgasını vurdu. Zengin'in sözlerine kızan Prof. Doğu Ergil canlı yayını terk etti. Programa telefonla bağlanan BDP milletvekili Sırrı Sakık da Zengin'in sözleri üzerine canlı yayını terk etti.

PKK'LILAR DİNSİZ ERMENİDİR

Zengin'in "PKK'nın içindekiler ateist, zerdüşt, dinsiz ve Ermenidir. Geçen dönemki 22 tane BDP milletvekillerinin içinde bir tane namaz kılan yok, bir tane oruç tutan yok. Oy aldıkları halkın 5 vakit namazlı abdestli olduklarını bilmiyorlar. PKK bu kızları nasıl dağa kaldırıyor? Şimdi onu açıklayacağım" sözleri üzerine Prof. Dr. Doğu Ergil programı terk etti. "Bu dil sokak dilidir" diyen Doğu Ergil, program ekibinin  tüm ısrarlarına rağmen canlı yayına dönmedi.

SAKIK'A SEVR SORUSU

Ahmet Zengin, canlı yayında Sırrı Sakık'ı sorduğu sorularla sinirlendirdi. Zengin, Sakık'a  "Siz GAP projesinin ve oradaki petrollerin Kürtlere verilmesini ve oradaki valilerin seçimle gelerek Kürtlerin bir özerk bölgesi olmasını, dağdakilerin KCK'nın ve diğerlerinin affedilerek bu 20 milyon Kürtle Sevr'de yazan Kürdistan'ın kurulmasını istiyor musunuz? İstemiyor musunuz?" şeklinde bir soru yöneltti.

CANLI YAYINDA BAYRAK AÇTI

BDP Milletvekili Sakık ise Ahmet Zengin'le bu tür bir tartışma içerisine girmeyeceğini ve kendisini muhatap almadığını ifade etti. Bu sözlere sinirlenen Zengin, Türk bayrağını açarak ekranlardan gösterdi ve "Bu bayrak sizin, oradaki PKK'nın bayrağı mı?" dedi.



Bu haber 2,302 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,151 µs