En Sıcak Konular

Karayollarında son durum

25 Nisan 2012 10:29 tsi
İşte yol yapım ve onarım çalışmalarının sürdüğü yollar...

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.
 
Karayolları Genel Müdürlüğü'nün günlük yol durumu bültenine göre, Trabzon-Gümüşhane yolunun 41. kilometresindeki Bağışlı mevkisinde heyelan tehlikesi nedeniyle 40-52. kilometreler arası araçlara ulaşım Bağışlı-Hamsiköy-Bekçiler, Gümüşhane-Trabzon yönündeki ulaşım ise 41. kilometrede servis yolundan kontrollü olarak sağlanıyor.
 
Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolunun 200-217. kilometreleri arasında bulunan Taşoluk, Ayran, Kızlaç ve Aslanlı tünellerinin 20 Mayıs'a kadar elektromekanik modernizasyon çalışmaları nedeniyle ulaşım diğer şeritten kontrollü olarak sağlanıp, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
 
İnegöl-Bozüyük yolunun 74-75. kilometreleri arasında meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.
 
Hasdal kavşağı-Okmeydanı kavşağı arası bağlantı yolunun 1-2. kilometreleri arasında Hasdal Kavşağı A Kolu üstgeçit köprüsünün bakım çalışmaları nedeniyle her iki yönde bir şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.
 
TEM Otoyolunun Gebze Köprülü kavşağı-İzmit Doğu kavşağı arasında asfalt çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti ulaşıma kapatılarak çalışma mahalline göre uygun kavşakta trafik D-100 yoluna yönlendirilecek, çalışma pazartesi-perşembe günleri 22.00-07.00, cuma günü 24.00-07.00, cumartesi günü 22.00-11.00 saatleri arasında yapılacak.
 
Korkuteli-Antalya yolunun 16-19. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
 
Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16. ve 80-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.
 
Havran-Balıkesir yolunun 52-57. kilometreleri arasındaki (Balya kavşağı mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 27 Nisan'da 13.00-18.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
 
Havran-Balıkesir yolunun 22-25. kilometreleri arasındaki (Şapçı rampaları mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 13.00-18.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
 
Zara-İmranlı yolunun 25-28. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün, yarın ve 28 Nisan'da 14.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.
 
Ankara-Konya yolunun 56-61. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.
 
Ankara-Elmadağ-Kırıkkale yolunun 24-34. kilometreleri arasındaki (Elmadağ Çaykur kavşağı-Kayadibi Köyü hemzemin kavşağı) onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.
 
Ankara Çevre Otoyolunun Eskişehir kavşağı ile Sincan kavşağı arasında üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.
 
Aydın-Nazilli yolunun 4-12. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanıyor.
 
Torul-Gümüşhane yolunun 12-47. kilometreleri (Köstere Deresi-Canca Mah.) arasında bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle yol aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.
 
Söke-Milas yolunun 0-15. kilometreleri arasında (Muğla il sınırı-Bafa Gölü mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor.
 
Muğla-Kale yolunun 24-42. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.
 
Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç mevkisi, Boğayokuşu mevkisi ve Karaltı mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
 
(Söke-Milas) ayr.-Akbük-Didim yolunun 6-11. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
 
Sivas-Ulaş-Kangal yolunun 11-18. kilometreleri arasındaki Taşlıdere mevkisinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılıyor.
 
Artvin-Erzurum yolunda sürdürülen baraj inşaatı çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapalı olup, bekleyen araçlar için ulaşım aralıklarla çift yönlü olarak sağlanıyor.
 
aa


Bu haber 481 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,845 µs