En Sıcak Konular

Fatih Terim'i İnönü'de kim çıldırttı?

17 Nisan 2012 10:14 tsi
Melo'nun attığı golden sonra abartılı bir sevinç gösterisi yapması Fatih Terim’i çileden çıkardı. Terim, Selçuk İnan aracılığıyla Brezilyalı yıldıza tribünleri germemesi talimatını yolladı, ancak sambacıyı durduramadı.

Felipe Melo’nun abartılı gol sevinci Teknik Direktör Fatih Terim’i bir hayli kızdırdı. Attığı golden sonra Eboue ile dans eden Brezilyalı futbolcunun daha sonra "pitbull” sevinci yapması Terim’in sert tepkisine neden oldu. Sambacıya eliyle işaret yaparak hareketine son vermesini isteyen sarı-kırmızılı teknik adam, Selçuk İnan’ı yanına çağırak, Melo’yu uyarmasını istedi.

Melo bu uyarılara karşın orta sahaya koşarak, "Yukarıda Tanrı var” şeklindeki hareketlerine devam etti. Fatih Terim ve yardımcılarının, Brezilyalı oyuncunun tribünleri geren bu hareketleri yüzünden adeta küplere bindikleri gözlendi. Melo’nun attığı golün Florya’da kavga eden iki oyuncunun ortak yapımı olması ise ilginç bir tesadüf oluşturdu. Riera’nın ortası ile oluşan tehlikede topla son buluşan Melo golü attı.

Beşiktaşlı taraftarlar normal sezondaki maçta yabancı madde yağmuruna tutup, küfürlü tezahüratlarda bulunduğu Eboue’yi dün yine boş geçmedi. Siyah-beyazlılar, ısınmak için sahaya çıkan Fildişili oyuncuya İngilizce küfürler yağdırdı. Maç sırasında da bu küfürler devam etti. Riera ile kavga eden Melo da büyük tepki aldı.

Melo gol sayısını 11’e çıkararak, kariyer rekorunu geliştirdi. Brezilyalı oyuncu maçtan sonra Süper Final’e galibiyetle başlayarak önemli bir iş başardıklarını söyledi. Beşiktaş’a normal sezonda 22 puan fark attıklarına dikkat çeken Melo, "Sonuçta büyük bir derbi oynadık ve kazandık. Eboue ile golden sonraki sevinci Fenerbahçe maçından sonra da yapmıştık. Bu kez o beni çağırdı” dedi.

Milliyet

Bu haber 630 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,815 µs