En Sıcak Konular

Baykal darbe istiyor

30 Haziran 2007 10:15 tsi
Baykal darbe istiyor Başbakan Erdoğan, partisinin düzenlediği mitinge katılmak üzere geldiği Kütahya’da yine TOKİ konutlarının açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan, konuşmasında muhalefete yüklenerek “Onlar, vermek için değil, almak için kapınızı çalarlar. Biz hizmet

Başbakan Erdoğan, partisinin düzenlediği mitinge katılmak üzere geldiği Kütahya’da yine TOKİ konutlarının açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan, konuşmasında muhalefete yüklenerek “Onlar, vermek için değil, almak için kapınızı çalarlar. Biz hizmet yaparken, başkaları Antalya’nın lüks otellerinin havuzlarında yüzüyordu. ‘Havuza girip tatil yapmak varken nereden çıktı yaz sıcağında bu seçim’ dediler. Telaşa kapıldılar. Seçime giden terler” dedi. Başbakan, CHP lideri Deniz Baykal’a ağır ithamda bulunarak, “Demokrasinin kesilmesinden çare arıyor” diye konuştu. Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli için de “Ne milliyetçisi ya. Bölücü terör örgütünün başını hediye edecekler. Sen kalkıp İmralı’da odasını döşeyeceksin” ifadesini kullandı. Genç Parti Lideri Cem Uzan’a yüklenen Erdoğan’ın mesajları şöyle:

SERT DEĞİLİM KARDEŞİM: İstiyorum ki milletimin tek bir oyu CHP’ye yedek parça olmasın. Birileri bana ‘Sert olma’ diyor. Ben sert değilim kardeşim. İstiklal şairimizin dediği gibi, “Yumuşak başlıysam, kim demiş ki uysal koyunum.” Milletten başka güç tanımıyorum. Sayın Baykal bu ülkede demokrasi değil, imtiyaz istiyor. Demokrasinin kesilmesinden çare arıyor.

BAHÇELİ TEK SÖĞÜT’Ü BİLİR: ‘Milliyetçiyim’ diyor. Ne milliyetçisi ya. Bölücü terör örgütünün başını bana hediye edecekler, sen kalkıp odasını İmralı’da döşeyeceksin. Faturasını AK Parti’ye keseceksin. Yemezler bunu, yutmazlar. Beyefendi bu ülkenin doğusunu, güneydoğusunu bilmez. Burada da bir tek Söğüt’ü bilir. Oraya niye geldiğini de çok iyi bilirsiniz. Sayın Bahçeli, Türkiye’de her yere gidemez. Biz gideriz. Çünkü, biz 780 bin kilometrekarelik ülkenin iktidarı olduk.

SEN ÖNCE BABANIN BORCUNU ÖDE:

Bakmayın birilerinin sallamasına, ‘Mazot bir YTL olacak’ diye. Kuru sıkı atıyor. Meydanlarda konuşacağına, yurt dışında kaçak yaşayan babanın, ağabeyinin borçlarını öde.


Anladım ki, hukukun matematiği yokmuş

BAŞBAKAN, Kütahya’dan sonra Aydın’da katıldığı mitingde ise, cumhurbaşkanlığı seçim sürecine değindi. Erdoğan, “Anladım ki, hukukun matematiği yokmuş. Zaten hukukun matematiği olsaydı, durum böyle olmazdı ” dedi.


AKP otobüsü kışlaya sokulmadı

BAŞBAKAN Erdoğan’ın önceki günkü Çorum mitinginde parti otobüsü kışlaya alınmadı. Mitingin yapılacağı alanda canlı bomba ihbarı yapılması da heyecan yarattı.Yozgat ve Tokat mitinglerinin ardından helikopterle Çorum’a gelen Erdoğan, Komando Taburu’na iniş yaptı. Kışla içerisine parti otobüsünün alınmaması nedeniyle Başbakan helikopterden indikten sonra sivil bir otomobile binerek nizamiye çıkışına götürüldü.

Çorum’da Erdoğan, ikinci bir olumsuzlukla karşılaştı. Bir vatandaş, polise “Miting alanında canlı bomba var” ihbarında bulundu. Bunun üzerine miting meydanında polisler arasında bir koşuşturma başladı. İhbarı yapanı bulan polis ekipleri, şüpheli kişiyi miting meydanında bularak üzerinde arama yaptı. Yapılan aramada şüpheli kişinin belinde kalın bir kuşağın bağlı olduğu ortaya çıktı.

Akşam



Bu haber 280 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,376 µs