En Sıcak Konular

Cumhurbaşkanı'nın seks kölesiydim!

30 Haziran 2007 09:23 tsi
Cumhurbaşkanı'nın seks kölesiydim! İsrail Cumhurbaşkanı Moşe Katsav'ı koltuğundan eden tecavüz davası gün geçtikçe sarpa sarıyor. Katsav'ın cinsel tacizde bulunduğu kadın konuştu, İsrail karıştı. İşte İsrail'i ayağa kaldıran şok ifadeler...

Dün istifasını veren İsrail Cumhurbaşkanı Moşe Katsav, bir kadın çalışanının açtığı davada, “Tecavüz değil, taciz ettim” deyince hapisten kurtuldu. Ancak dün basın toplantısı yapan kadın, tüm İsrail’in önünde şok iddialarda bulundu: Ofiste her sabah penisini çıkarır, dokunmamı isterdi. Beni seks kölesi yaptı. Bu sapığı nasıl bırakırsınız!

Adı sürekli tacizlerle anılan İsrail eski Cumhurbaşkanı Moşe Katsav’ın başı son olarak yanında çalışan bir kadının ’tecavüz’iddialarıyla derde girmişti. Yüzü kamuoyunda gizlenen ve “Aleph” takma adı verilen kadın, eski cumhurbaşkanının kendisini birçok kez taciz ettiğini, ayrıca da tecavüze uğradığını iddia ediyordu. Ancak Katsav, tecavüzü reddedip taciz ettiğine yönelik suçlamayı kabul etti, görevinden de istifa etti. Başsavcı ile yaptığı anlaşma gereğince taciz ettiği çalışana 12 bin dolar tazminat ödeyen Katsav, böylece 10-15 yıl hapis yatmaktan kurtuldu. Ayrıca tecavüz davası da düştü.

Anlaşma İsrail’i ayağa kaldırdı
Ancak cumhurbaşkanını kurtaran bu özel anlaşma, İsrail’i ayağa kaldırdı. Katsav’ın dün meclise istifasını sunarak anlaşmanın bir diğer şartını da yerine getirmiş olması ve koltuğunu Şimon Perez’e devretmesi bile tepkileri dindirmedi. Ülkenin en çok satan gazetesi Yedioth Ahronot, “Bu açık bir faul!” başlığını attı. Hukukçular ise Başsavcı’nın Cumhurbaşkanı’nı kurtarmak için hiç de etik olmayan bir işin içine girdiğini savundu.

Emeklilik hakkı elinden alınabilir
İsrail meclisi de olanlar sonrasında harekete geçerek Katsav’ın emeklilik haklarından mahrum kalması için yasa tasarısı hazırladı. Ancak Katsav’a asıl darbeyi, konuyu anayasa mahkemesine taşıma kararı alan tecavüz mağduru “Aleph” vurdu. Aleph, bir basın toplantısı yaparak Katsav ve onu serbest bırakan savcı için çok ağır ifadeler kullandı. Toplantıyı tüm kanallar canlı yayınlanınca Katsav’ın avukatları “İsrail cumhurbaşkanını yerden yere vuran bu sözleri nasıl yayınlarsınız” diyerek kanallara ağır bir protesto gönderdi. İşte Aleph’in iddiaları:

‘Etek giy altında külot olmasın’
* İlk günden itibaren bana çok seksi olduğunu bana ilgisi olduğunu söylüyordu...

* Sabah 7:30’da evimi arayıp o gün işe gelirken ne giyeceğimi soruyordu. Zaman zaman, “Etek giy altında da iç çamaşırı olmasın” diye teklifte bulunuyordu.

‘Eşimle sevişirken seni düşünüyorum’
* Ofise geldiğim andan itibaren tacize başlardı. Karısıyla seks yaparken hep beni düşündüğünü söylerdi. İnanın onun söylediği bazı şeyleri, burada açıklamaya bile utanıyorum.

* Ofisine gelir, koltuğuna oturur penisini çıkarır ve bana “Gel yanıma otur, dokun” derdi.

‘Arkamdan yaklaşıp bana sahip oldu’
* Sonunda işi bırakmaya karar verdim. Birkaç gün işe gelmedim. Aradı ve hayatımı cehenneme döndüreceğini söyledi. Geri dönmek zorunda kaldım. Ve geri döndüğümde, arkamdan yaklaşarak bana zorla sahip oldu. O an kendimi Katsav’ın seks kölesi gibi hissettim.

‘Bu adam sapık ve tecavüzcü!’
* Bu adam bir tecavüzcü ve bir sapıktır! Benim hayatımı etkileyen kararlar nasıl gizli yerlerde içilen kahveler esnasında verilebilir. Bu adamı nasıl hapse atmazsınız? n DIŞ HABERLER

38 YILLIK KARISI DESTEK VERDİ
62 yaşındaki Moşe Katsav, 5 çocuk babası. Eşi Gila Katsav, soruşturmanın başından beri kocasının suçsuz olduğuna inandığını söylüyor. Dün de 1969 yılında evlendiği eşiyle birlikte görünmekten geri kalmadı. Polis korumasında Meclis’e gelen Katsav’ın yüzünün gülmesi de dikkat çekti.

Başka vukuatları da var
Katsav hakkında daha önce de 3 taciz iddiası öne sürülmüştü. İsrail savcıları Katsav’ın görev yaptığı süre içerisinde bazı mahkumları para karşılığı affettiği , Cumhurbaşkanlığı konutunda demirbaş olarak bulunan bazı eşyaları ise kendisine resmi ziyaret yapan yabancı devlet adamlarına hediye ettiği iddialarını da araştırıyor. Katsav’ın bu suçlamalardan da yargı önüne çıkması muhtemel.

Vatan



Bu haber 561 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,848 µs