En Sıcak Konular

Süper Final'de çok önemli maçlar oynayacağız

10 Nisan 2012 13:55 tsi
Trabzonsporlu Volkan Şen, Spor Toto Süper Final'de takım ruhu, motivasyon ve tecrübenin etki edeceği çok önemli maçlar oynayacaklarını, bu maçlarda ellerinden geleni ortaya koyarak, hedeflerine ulaşmak istediklerini söyledi.

Şen, Trabzonspor Dergisi'nin nisan ayı sayısında yer alan röportajında, Trabzonspor'a gelmeden önce birçok takımdan transfer teklifi aldığını belirterek, ''Trabzonspor'u tercih etmemdeki neden, camianın büyüklüğü ve futbol oynamak için yeterli ortamın fazlasıyla olduğuydu. Tabi söyleyebileceğim en önemli faktör de Şenol Güneş faktörüdür. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Trabzon tam futbol oynanacak bir kent. Çünkü, futboldan başka bir şey düşünmeniz pek mümkün değil. Günün her saatinde futbolla iç içe olmak mümkün'' dedi.

Eski takımı Bursaspor'daki performansına henüz ulaşamadığını anlatan Volkan Şen, şöyle devam etti:

''Ama kendimi geliştirmek, takımıma katkı sağlamak için yoğun bir şekilde çalışıyorum. İnşallah en kısa sürede istenilen düzeye gelebilirim. Bursaspor'daki misyonum çok farklıydı. Yabancı futbolcuları aileleriyle yemeğe götürüyor, yaşım küçük olmasına rağmen takıma adeta 'ağabeylik' yapıyordum diyebilirim. Burada da yavaş yavaş kime nasıl yaklaşmam gerektiğini öğreniyorum. Bunlar takım içerisinde bir futbolcu için önemli konular. Önce üzerinizdeki tedirginliği atmalısınız. Bunun için de takımın bütün dinamiklerini iyi bilmelisiniz. Trabzonspor büyük bir camia ve burada zaten benim Bursaspor'da üstlendiğim misyonu yerine getiren oyuncular var. Ben buraya vizyon sahibi bir oyuncu olarak geldim. Üstlenmem gereken misyon da burada kalıcı olup iyi bir performans yakalamak, takımın başarısına da katkıda bulunmak olacaktır. Bu bilinçle her geçen gün biraz daha iyiye gittiğimi de düşünüyorum. Umarım hep yukarıya giderim.''

Trabzonspor'dan ayrılmak istemediğini kaydeden Şen, ''Bir çok futbolcunun aklında İstanbul vardır. Bu sadece oynayacağınız kulüplerle alakalı değildir. Futbolcuların büyük çoğunluğu İstanbul'da yaşamak ister. Ama ben bu durumu aştım. Futbol oynamak için Trabzon'un iyi bir yer olduğunu biliyorum'' ifadelerini kullandı.

''Zor bir sezon geçiriyoruz''

Bordo-mavili futbolcu, zor bir sezon geçirdiklerini belirterek, ''Birçok kulvarda, kısa aralıklarla mücadele etmek zorunda kaldık. Bu süreçte kolay maçlar kaybettik, ancak önemli müsabakalardan da iyi sonuçlar çıkarmayı başardık. Maraton devam ediyor. İnşallah Süper Final'de de bize yakışan sonuçları alırız. Süper Final'de takım ruhu, motivasyon ve tecrübenin etki edeceği çok önemli maçlar oynayacağız. Burada elimizden geleni ortaya koyarak, hedefimize ulaşmak istiyoruz'' diye konuştu.

Teknik direktör Şenol Güneş'in, zihninde oldukça pozitif bir enerji yarattığını ifade eden Volkan Şen, ''Onun Türkiye'de oyuncu ilişkileri anlamında çığır açtığını düşünüyorum. Gerek saha içinde gerekse de saha dışında kullandığı tüm metotları olağanüstü buluyorum. Ayrıca hocamızı kendi geleceğim için bir şans'' şeklinde konuştu.

Volkan, gol atmanın kendisi için ne ifade ettiği yönündeki bir soru üzerine ise ''Belki inanmayacaksınız, ancak gol atmaktan daha çok attırmayı seviyorum. Özellikle boş kaleye attırdığım gollerde müthiş bir haz alıyorum'' yanıtını verdi.

(A) Milli Futbol Takımı'nda oynamayı her futbolcunun istediğini belirten Volkan Şen, hedefinin bordo-mavili takımda düzenli olarak forma giyerek, milli takımın değişmez oyuncusu olmak olduğunu kaydetti.
AA



Bu haber 570 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,972 µs