En Sıcak Konular

Aydın: Polis, Milletin gözbebeğidir

9 Nisan 2012 14:28 tsi
AKP Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Polis Teşkilatının 167. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda, "Gösterdiği üstün başarıyla milletimizin gözbebeği olmaya devam etmektedir" dedi.

Aydın, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, demokrasinin sağlam temeller üzerinde tesisi, milletin barış ve mutluluğu, insan hak ve özgürlüklerinin yaşanması, toplumda huzur ve güvenliği sağlanması, vatandaşın hak ve hukukunun korunması için Türk Polis Teşkilatı'nın sorumluluklarının bilincinde görevini en muntazam şekilde ifa ettiğini belirtti.

Türk Polis Teşkilatı'nın her türlü zorlukla özel ve kararlılıkla mücadele etmesinin yanında vatandaşın can ve mal güvenliğini kendi canını ortaya koyarak sağlama gayretinde olduğuna işaret eden Aydın, şunları kaydetti:

"Türk Polis Teşkilatı, ülkenin huzur ve asayişini temin ederken gösterdiği üstün başarıyla, milletimizin gözbebeği olmaya devam etmektedir. Genç ve dinamik kadrosu, modern teşkilat yapısı ve sahip olduğu asırlık tecrübesiyle bu topraklarda devleti ve vatandaşıyla bölünmez bir bütün olarak yaşayan milletimiz için Tük Polis Teşkilatımız, dün olduğu gibi bugün de üstün görev anlayışı ve kararlıkla görevini sürdürmektedir.

Türk Polis Teşkilatı 167. kuruluş yıldönümü vesilesiyle, vazife başında hayatlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve mutlu bir hayat diler, emniyet teşkilatında görev yapan tüm görevlilere,aile fertleri ve meslektaşlarıyla beraber sağlık, başarı ve esenlikler temenni ederim."

Bu haber 540 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,098 µs