En Sıcak Konular

Arınç: Şükürler olsun 10 yıldır iktidarda AK Parti var

7 Nisan 2012 18:56 tsi
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti'nin son 10 yıldır girdiği her seçimden oyunu artırarak çıktığını ve milletin oyunun yüzde 50'si ile üçüncü kez iktidara geldiğini söyledi.



Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde önce hükümet konağına gelerek Kaymakam Muhittin Pamuk ile görüşen Arınç, daha sonar belediye kültür merkezine geçerek, partililere seslendi. Arınç, "AK Parti 14 Ağustos 2011 tarihinden bugüne kadar hep ülkenin menfaatlerini gözetmiştir. Her seçimde oylarımızı artıra artıra tek parti olarak hükümeti kurduk. 3 aylık hükümetler bilirim. 4-5 partili koalisyonlar bilirim. 'Anasol D, Anasol M' diye meleyen koalisyonlar bilirim. Şimdi ise şükürler olsun ki 10 senedir bu ülkede Ak Parti hükümeti var. 'Tek başına iş başına', 'Yakın Işıkları' dedik inşallah bu ışık sönmeyecek, her seçim sonrası oyunu artırarak milletimizi daha da aydınlatacak. Eskiden yüzde 20 oy alan partinin birinci parti olduğunu fakat son 10 yıldır yüzde 35, yüzde 47 ve son seçimde de yüzde 50 oy alarak iktidar olduk." dedi.

Konuşma yaptığı salonun küçüklüğüne de değinen Arınç, "Bu gibi salonlar diğer partilere büyük gelebilir ve salonları dolduramayabilirler. AK Parti ise Türkiye'nin neresinde olursa olsun binlerce kişiyi bir araya getirebiliyor. Gazipaşa'daki siyasi düşünce yapısını biliyoruz ve ilçenin belli bir damarı var. 10 yıldan bu yana Gazipaşa'da da birinci olmanın hayalini kurduk. Arkadaşlarımız çok çalıştılar ve son seçimlerde Gazipaşa'da da birinci parti olduk. Gazipaşa bizden on üzerinden dokuz puan almıştır. İnşallah belediye seçimlerinde de yüzümüzü güldürecektir. Bunlar çalışmakla olur, milletimiz güveniyor ve kazanacağına da inanıyoruz." şeklinde konuştu.

Annesinin Alanyalı olduğunu hatırlatan Arınç, Gazipaşa'da da akrabaları bulunduğunu ve AK Parti'yi birinci parti yaptıkları için de Gazipaşalıları alkışladığını söyledi. Hizmeti milletin ayağına kadar götürerek oylarımızı artırdıklarını kaydeden Arınç sözlerini şöyle sürdürdü: "Evlendikten sonra bir süre Mersin yolunu kullanarak yolculuk yaptım. Arabanın ucu virajdan çıkıyor, arkası virajda kalıyordu, ama şimdi öyle mi? Halkımız yollara bakıyor, yollar kaymak gibi ve tüneller yapılmış. Halkımız hizmeti görüyor, bize güveniyor ve oylarını AK Parti'ye kullanıyor. İki seçmenden birinin Oyunu alan partiyiz. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan iki muhalefet liderlerine soruyor. Bunlardan biri Kılıçdaroğlu diğeri Bahçeli, yüzde 50 oy aldık hanginiz oyunu bize kullandı." diye sormuştu.

'NE VARSA GENÇLİKTE VAR' DEDİ, 11 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU KOLTUĞUNA OTURTTU

AK Parti'nin büyük olduğunu herkesin bilmesi gerektiğini söyleyen Arınç, salondakilere partilerinin ne zaman kurulduğunu sordu. Toplantının divan kuruluna da aynı soruyu soran Arınç, salondaki 11 yaşındaki Mahmut Emre Özdemir'in '2001 yılında kuruldu' diye seslenmesi üzerine, "Ne varsa gençlikte var. Kalk oradan çocuğum gel benim yerime otur" dedi. Arınç'ın sözü üzerine Özdemir, bulunduğu yerden kalkarak Arınç'ın koltuğuna oturup, konuşmayı oradan takip etti.

Arınç, Belediye Kültür Merkezi'nden ayrıldıktan sonra öğretmenevine geçti. Öğle yemeğini burada yiyen Arınç, Alanya'ya hareket etti.

Bu haber 634 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,351 µs