En Sıcak Konular

Saadet Partililerden zam protestosu

7 Nisan 2012 16:45 tsi
Saadet Partili bir grup, benzin, doğalgaz ve elektriğe yapılan zamları protesto etti.



Galatasaray Lisesi önünde toplanan grup, benzin, doğalgaz ve elektriğe yapılan zamları protesto içerikli mesajlar yazılı olan pankart ve dövizler taşıyarak, sloganlar eşliğinde Taksim Meydanı'na kadar yürüdü.

Burada gençlerden oluşan tiyatro ekibi, ısınmak için soba, battaniye ve aydınlanmak için ise gaz lambası kullanılan bir oyun sergiledi.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Selman Esmerer, burada yaptığı açıklamada, ''Bir yanda sözde büyüme rekorları kıran bir ülke, diğer taraftan yapılan görülmemiş zam oranları arasındaki ters orantıyı hangi ekonomist mantıklı bir şekilde açıklayabilir?'' dedi.

Benzin, doğalgaz ve elektriğe yapılan zamlarla birlikte ortalama bir ailenin enerji faturasının 94 lira arttığını belirten Esmerer, ''Olay sadece bununla sınırlı kalmayıp mal ve hizmet bedellerinin de bu zamlardan etkilenmesi sonucu vatandaşımız bunu daha ağır bir şekilde hissedecektir'' diye konuştu.

Devletin görevinin her vatandaşının asgari düzeyde kimseye muhtaç olmadan onurlu bir şekilde yaşayacağı hayat şartlarını oluşturmak olduğunu belirten Esmerer, şunları kaydetti:

''Çok söyledik dilimizde tüy bitti ama başka çaremiz yok söylemeye devam edeceğiz. Bu milletin problemlerinin çözümünün Saadet Partisi'nin temsil ettiği milli görüş zihniyetinden başka seçeneği yoktur. 40 kusur yıldır milletimiz için yaptıklarımız bunun ispatıdır. Madden ve manen kalkınmış, geleceğe güvenle bakabilen, Hakk'ı ana referans noktası olarak gören ve adaleti esas alan bir mantaliteye sahip olan Saadet Partisi'nin projeleri de çözümleri de hazırdır. Merhum liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın bize bıraktığı en önemli miras hiçbir hal, şart ve koşulda içinde bulunulan durum ne olursa olsun, Hakk'ın rızasını kazanmak adına halka hizmetten vazgeçmemektir.''

Grup üyeleri, açıklamanın ardından dağıldı.



Bu haber 613 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,002 µs