En Sıcak Konular

Fatih Terim, Melo ve Riera ile ilgili kararını açıkladı

6 Nisan 2012 15:09 tsi
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Felipe Melo ve Albert Riera'nın kesinlikle ceza alacağını, bu iki oyuncunun şampiyonluk yarışında yanlarında olup olmayacaklarının önümüzdeki günlerde belli olacağını söyledi.

Sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenman sırasında basın mensuplarının yanına gelerek açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, dünkü antrenmanda kavga ettikleri için soyunma odasına gönderdiği Riera ve Melo'nun durumu konusunda açıklamalarda bulundu.

Her iki futbolcunun gerekli cezaları alacağının altını çizen Terim, "Bugün ikisi de yapılan antrenmanda yer almayacak. Yine pazar günü deplasmanda oynayacağımız Manisaspor maçının kadrosunda da yer almayacaklar. Gerekli cezai işlemler için prosedürleri işletiyoruz. Diğer sahada çalışacaklardır. Daha da önemlisi bu iki oyuncunun şampiyonluk yürüyüşünde bizimle olup olmayacaklarıdır. Bu duruma önümüzdeki günlerde karar vereceğiz. Buna layık olup olmayacaklarına, şampiyonluk yürüyüşünde bizimle beraber olup olmayacaklarına önümüzdeki günlerde karar vereceğim." dedi.

"BENİMLE GÖRÜŞMEK İSTEDİLER KABUL ETMEDİM"

Fatih Terim, iki oyuncu arasında yaşanan bu olumsuz olayı görmezden gelmelerinin ve sessiz kalmalarının mümkün olmadığına vurgu yaparak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kesinlikle iki oyuncu da ceza alacaktır. Bizim bir disiplin talimatımız var. Tabi ki daha da önemlisi Galatasaray'ın değerleri vardır. Bu değerlere yaklaşımı olmayan herkes disiplin cezasına çarptırılır. Kontraatları doğrultusunda en yüksek cezayı almaları için gerekli kişilerle görüştük."

Riera ve Melo'nun üzgün olduğunu bildiğini kaydeden Terim, "İkisi de benimle görüşmek istedi ancak ben görüşmeyi kabul etmedim. Biraz zaman geçmesi gerekiyor."

Bir gazetecinin "İki oyuncu da kadro dışı kalabilir mi ?" şeklindeki sorusuna ise tecrübeli hoca, ""Riera ile kontratımız devam ediyor. Onun prosedörü ayrı, Melo'nunki ayrı. İki ismi de kadro dışı bırakarak adil davrandığımı zannediyorum. İdmana çıkmama konusunda böyle davranmakla adil olduğumuza inanıyorum." cevabını vererek şunları söyledi:

"Kendi içerisindeki hadiseyi, futbol kamuoyuyla paylaşan bir kulüp herhangi bir tasarrufta bulunursa bunu kamuoyuyla paylaşmaz mı? Galatsaray'ın kendi dinamikleri var. TV'sini, internet sayfasını bu amaçla kullanmadık. Burada durum herkesin ortak şekilde en doğru şekilde haber almasıdır. Juventus kulübüyle Melo konusunda daha önce görüştük. İki seçeneğimiz var. Super Final öncesi ve sezon sonu karar alınabilir ancak ilerleyen günlerde iki oyuncu ile ilgili karar size duyurulacak. Yalandan öpüşürek olayları kapatmaya gerek yok. Biz bu sorundan daha güçlenmiş bir şekilde çıkarız."

Melo ve Riera antrenmana çıkmadı

Sarı - kırmızılı ekipte dün yapılan antrenmanda yumruk yumruğa kavga eden Felipe Melo ile Albert Riera arasındaki gerginlik bugünkü antrenmana da yansıdı.

Basında 'Pitbull Vahşeti' başlıklarıyla geniş yer bulan kavga nedeniyle Melo ve Riera'nın Teknik Direktör Fatih Terim ile tesislerde bir toplantı yaptığı öğrenildi. Bu yüzden saat 11.00'de başlayan antrenmana Terim ile birlikte kavga eden Melo ve Riera'nın da çıkmadığı öğrenildi.

Bu haber 770 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,149 µs