En Sıcak Konular

14 fakülteyedekan atandı

5 Nisan 2012 20:29 tsi
YÖK Genel Kurulu 14 fakülteye dekan atadı.



YÖK Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, YÖK Genel Kurulu bugün toplanarak, eğitim, kadro, mevzuat ve vakıf üniversiteleri koordinasyon komisyonları raporlarını görüştü.

Genel Kurul toplantısında, Abant İzzet Baysal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi dekanlığına Prof. Dr. Cağfer Karadaş, Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi dekanlığına Prof. Dr. Abdulvahit Yükselen, Ahi Evran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi dekanlığına Prof. Dr. Mustafa Kurt, Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi dekanlığına Prof. Dr. Mehmet Ali Yurdusev, Erzurum Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi dekanlığına Prof. Dr. İrfan Kaymaz, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi dekanlığına Prof. Dr. Selahattin Turan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi dekanlığına Prof. Dr. Sami Taban, Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi dekanlığına Prof. Dr. Ahmet Serper, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi dekanlığına Prof. Dr. Şinasi Gündüz, Su Ürünleri Fakültesi dekanlığına Prof. Dr. Meriç Albay, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Turizm Fakültesi dekanlığına Prof. Dr. Seyfettin Erdoğan, Konya Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi dekanlığına Prof. Dr. Ahmet Özkağnıcı, Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi dekanlığına Prof. Dr. Halis Köylü, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi dekanlığına Prof. Dr. Mehmet Akkuş atandı.

Genel Kurul, Bahçeşehir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne Prof. Dr. Necip Çakır, Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'ne Prof. Dr. Ahmet T. Eyüce, Mevlana Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne Prof. Dr. Zehra Odyakmaz, Okan Üniversitesi Eğitim Fakültesi'ne Prof. Dr. Ali İlker Gümüşeli, Piri Reis Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi'ne Prof. Dr. Zehra Akdeniz, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi'ne Prof. Dr. Yusuf Sarınay'ın dekan atanması için olumlu görüş bildirilmesini kararlaştırdı.

YÖK Genel Kurulu, Adıgüzel Eğitim Kültür Araştırma Yardımlaşma ve Sağlık Vakfı'nın kurmak istediği ''Adıgüzel Meslek Yüksekokulu''na ilişkin sunumları izledi ve olumlu görüşle Milli Eğitim Bakanlığı'na bildirilmesine karar verdi.

Bu haber 588 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,244 µs