En Sıcak Konular

'AK Postacı' geliyor!

28 Haziran 2007 16:06 tsi
Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda basın mensuplarına verilen kahvaltıda 22 Temmuz seçimleri öncesi partinin İstanbul’da nasıl bir strateji izleyeceği anlatıldı. AKP İstanbul'daki seçmenine 'Ak Postacılar'la ulaşmaya çalışacak.

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda basın mensuplarına verilen kahvaltıda 22 Temmuz seçimleri öncesi partinin İstanbul’da nasıl bir strateji izleyeceği anlatıldı.

İl Başkanı Aziz BABUŞCU ve İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Hulusi ŞENTÜRK, seçim stratejisi ve çalışmaları hakkında geniş bilgi verdiler.

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, partinin genel vizyonuna değinerek, “2002 yılından şimdiye kadar olan tüm olumsuzlukları unutmak durumundayız ve önümüzdeki seçim sürecinde başarılı olmak için elimizden gelen en büyük gayreti göstermek zorundayız.” dedi.

Ak Parti İstanbul Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Hulusi ŞENTÜRK, seçim öncesi yapılan çalışmalar hakkında genel bilgiler vererek “İstanbul’da seçim çalışmalarına çok önem veriyoruz. Hedefimiz yüzde 50’nin üzerinde bir oy oranına ulaşmaktır” dedi.

İstanbul’da iddialı olduklarının belirten Hulusi Şentürk, yürüttükleri seçim çalışmalarının en az maliyetle en etkili şekilde olduğunu söyledi.

14 BİN AK POSTACI, 14 MİLYON MEKTUP TAŞIYACAK

İstanbul’daki yaklaşık 7 milyon seçmene oluşturdukları “Ak Postacılar” la ulaşmaya çalıştıklarını belirten Şentürk, “şimdiye kadar yapılmamış bir uygulama ile, İstanbul’daki 7 milyon seçmene bu yaz sıcağında büyük fedakarlıklar gösteren gönüllü dağıtıcılarımızla, seçim öncesi süreçte Başbakan Erdoğan tarafından yazılmış 14 milyon adet mektup ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

300 AK NOKTA

İstanbul’un değişik noktalarına konulan yaklaşık 300 Ak Nokta ile de halkla birebir iletişim kurmaya çalışan parti teşkilatı seçim öncesinde bu kampanyasından büyük fayda sağlanacağını umut ediyor.

Toplam seçim maliyetlerinin ne olabileceği hakkında tam olarak bir bilgi vermeyen Hulusi Şentürk, “diğer partilerden daha az bir maliyetle seçim propandamızı sürdürüyoruz” dedi.

BAYRAK KİRLİLİĞİNE SON

Seçimleri öncesinde alışık olunan bayrak asma afiş yapıştırma gibi faaliyetlerinin olmadığını söyleyen Şentürk, “bu seçimde en önem verdiğimiz konulardan biri de çevre kirliliği yapmadan halka ulaşmaktı amacımız. Bunun için bayrak asmak ve afiş yapıştırmak yerine kalabalık semtlerin önemli noktalarındaki reklâm panolarını kullanmaya çalıştık” diye konuştu.

İstanbul teşkilatının ayrıca aday tanıtımına son derece önem veridiğini ve bunun için her adaya için internet sitesi oluşturdukları belirtildi. Ayrıca büyük meblağlar harcayarak internet üzerinden yayın yapan televizyon kanallarıyla anlaşma imzaladıkları kaydedildi.

dünyabülteni



Bu haber 377 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,365 µs