En Sıcak Konular

LDP de seçim bildirgesini açıkladı

28 Haziran 2007 15:30 tsi
Liberal Demokrat Parti (LDP) Ankara adaylarının tanıtımı ve seçim bildirgesinin açıklanması nedeniyle toplantı düzenledi. Ankara İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda, Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Kıvanç, "Seçim maniple ediliyor" dedi.

Liberal Demokrat Parti (LDP) Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Kıvanç, ''Seçim maniple ediliyor, 2 partili yapıya dönüştürülüyor. Bu 2 partili yapıdan çıkacak sonuç, Türkiye'nin bir 4 yıl daha boş boş zamanını geçirmesi anlamına geliyor'' dedi.

Kıvanç, LDP Ankara adaylarının tanıtımı ve seçim bildirgesinin açıklanması nedeniyle Ankara İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, LDP'nin yapısını ve hedeflerini anlattı.

22 Temmuz tarihinde yapılacak milletvekili genel seçiminin, ''maniple edilen, baskı sonucunda hislerin ve heyecanların hareketiyle yönlendirilen'' bir seçim olacağını savunan Kıvanç, bu şekilde yapılacak bir seçimin de ''seçim niteliği taşıyıp taşımayacağının da tartışılır olduğunu'' savundu.

Kıvanç, böyle bir seçimin Türk siyasi hayatına vereceği hiçbir şey bulunmadığını öne sürerek, ''Seçim maniple ediliyor, 2 partili yapıya dönüştürülüyor. Bu 2 partili yapıdan çıkacak sonuç, Türkiye'nin bir 4 yıl daha boş boş zamanını geçirmesi anlamına geliyor'' dedi. Kıvanç, birbirine benzeyen mevcut siyasi kadrolarla Türkiye'nin çağa uygun sosyal ve siyasal yapıya kavuşmasının mümkün olmadığını savundu.

Türk Ceza Kanunu'na da değinen Kıvanç, caydırıcılığı ve önleyiciliği yüksek yeni bir ceza kanunu hazırlanması gerektiğini söyledi.

Parti Merkez Yürütme Kurulu üyesi İhsan Aşan ise seçim bildirgesini okudu. Aşan, bireyin yaratıcı, üretici ve girişimcilik gücünü merkez alan politikalar üreteceklerini, asli görevleri dışında icraat yapmayan ancak denetleyen ve pek çok alanda denetlenen bir devlet yapısı oluşturacaklarını söyledi. Aşan, LDP'nin serbest piyasa ekonomisine inandığını belirtti.

gerçekgündem



Bu haber 294 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,533 µs