En Sıcak Konular

Futbolda milli takımların teknik kadrosu resmen açıklandı

2 Nisan 2012 15:05 tsi
Abdullah Avcı'nın Milli Takımlar Teknik Sorumluluğu ve A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevine gelmesinden sonra yeniden yapılanan milli takımların teknik kadrosu resmen açıklandı.

TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, Okan Buruk ve Tayfun Korkut'un A Milli Takım antrenörlük, Haluk Güngör'ün kaleci antrenörlüğü ve İbrahim Menderes'in de takım analiz antrenörlüğü görevini üstlendiği bildirildi.

Yeni bir uygulama ile sadece A Milli Takım'da değil, tüm alt yaş milli takımlarında da tam zamanlı Fiziksel Performans ve Analiz Antrenörü'nün yer alacağı kaydedildi.

A Milli Takım Teknik Heyeti'ne bağlı olarak çalışacak diğer milli takımların teknik heyetinde şu isimler yer alıyor:

A2 Milli Takımı: Teknik direktör Gökhan Keskin, antrenör Zeki Önatlı, kaleci antrenör Nurettin Yıldız, fiziksel performans ve analiz antrenörü Levent Şahin.

Ümit Milli Takımı: Teknik direktör Tolunay Kafkas, antrenör Gökhan Geylani, kaleci antrenörü Nihat Yüksel, fiziksel performans ve analiz antrenörü Dursun Genç.

18-19 Yaş Altı Milli Takımı: Teknik direktör Feyyaz Uçar, antrenör Emre Aşık, kaleci antrenörü Altay Dağdelen, fiziksel performans ve analiz antrenörü Ömür Altunsöz.

16-17 Yaş Altı Milli Takımı: Teknik direktör Hakan Tecimer, antrenör Tamer Sivrikaya, kaleci antrenörü Bülent Yılmaz, fiziksel performans ve analiz antrenörü Levent Şahin.

14-15 Yaş Altı Milli Takımı: Teknik direktör Mehmet Hacıoğlu, antrenör Bekir Gür, kaleci antrenör Bülent Yılmaz, fiziksel performans ve analiz antrenörü Cenk Özcan.

Öte yandan milli takımlar bünyesinde bulunan rakip izleme departmanın antrenörler Şenol Ustaömer, Turan Sofuoğlu, Ergin Parlar'dan oluştuğu, Milli Takımlar Yurt Dışı Teknik ve İdari Sorumlusu olarak da antrenör Erdal Keser'in görev yapacağı bildirildi.

AA

Bu haber 497 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,758 µs