En Sıcak Konular

‘Cumhur Abdullah’

28 Haziran 2007 14:02 tsi
Polatlı’da ilçeye 80 kilometre mesafeden gelen içme suyu arıtma tesislerinin açılışı ile kısa adı PERPA olan Perşembe Pazarı Projesi’nin temel atma törenine katılan Gül'ün konuşması ‘Cumhur Abdullah’ sloganlarıyla kesildi.

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, hükümetleri döneminde toplumun pekçok kesiminde yıllardır sağlanamayan hizmet eşitliğini her kesime yaydıklarını ve adaleti sağladıklarını söyledi. Gül, “Geçmişte kaybettiğimiz yılları geri kazanmak istiyoruz. Bunun için 22 Temmuz’dan sonra umarım ikinci dönemimizde de hizmetlerimize kesintisiz bir şekilde devam ederiz'' dedi.
     
Polatlı’da ilçeye 80 kilometre mesafeden gelen içme suyu arıtma tesislerinin açılışı ile kısa adı PERPA olan Perşembe Pazarı Projesi’nin temel atma törenine Devlet Bakanı Ali Babacan, Beşir Atalay ve Adalet eski Bakanı Cemil Çiçek ve milletvekili adayları ile birlikte katılan Abdullah Gül, “Polatlı’nın geleceği için iki önemli projeyi hizmete sunuyoruz. Umarım bu projeler büyüyen ve gelişen Polatlı’nın önünü açar. Herkes elini vicdanına koymalı. Yaptıklarımız bazı kesimler tarafından unutturulmaya çalışılıyor, ama halkımız yaptıklarımızı hiçbir zaman unutturmaz ve onlara sahip çıkar'' diye konuştu.
     
Abdullah Gül konuşmasında, enflasyonu tek rakama düşürdüklerini, 4,5 yıldır elektriğe zam yapmadıklarını, TOKİ sayesinde binlerce vatandaşı ev sahibi yaptıklarını, SSK’lıları ilaç kuyruğundan kurtardıklarını, Türk lirasından sıfır attıklarını, Sağlıkta devrim yaparak tüm kurumları bir çatı altında topladıklarını, dövizle alışverişi kaldırdıklarını, otoyollar, barajlar yaptıklarını, hortumcuların önünü kestiklerini dile getirdi.
     
    
CANLI YAYINDA AÇILIŞ
     
3 milyon euro maliyeti olan içme suyu arıtma tesisinin açılışı canlı yayında yapıldı. Konuşması, ‘Cumhur Apdullah’ sloganlarıyla kesilen Abdullah Gül'e tesisin açılışı sırasında konfeti yağdırıldı. 80 kilometre uzaklıkta bulunan Yüzükbaşı içme suyu arıtma tesisinin açılışı şehir merkezindeki Cumhuriyet Meydanı'ndan yapıldı. Aynı şekilde Perpa projesinin temeli de canlı yayında atıldı. Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, Perpa projesinin 18 ayda tamamlanacağını ve 16 milyon YTL’ye mal olacağını söyledi. Çelik, projede iki kat otopark, alışveriş ve iş merkezi ile sosyal alanların yer alacağını vurguladı.
     
Açılışta belediye başkanı tarafından Dışişleri Bakanı Abdullah Gül’e şehrin beratı verildi, Gül ise Başkan Çelik’e ilçede yaptığı hizmetler nedeniyle hak kazandığı ISO 9001 belgesini takdim etti. Saat 17,00’deki açılıştan sonra akşam şarkıcı Gülay tarafından konser verildi. Havai fişek gösterilerinin ardından açılış töreni sona erdi.
     
milliyet

Bu haber 314 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,642 µs