En Sıcak Konular

Mesut Yılmaz: Halkın adayıyım

28 Haziran 2007 12:43 tsi
Rize Bağımsız Milletvekili adayı eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, seçim çalışmalarının çok iyi gittiğini belirterek, “Tüm partilerin adayları karşısında ben halkın adayı gibiyim” dedi.

11 gündür memleketi Rize’de bulunan Mesut Yılmaz, seçim çalışmalarının ilk etabını tamamlayarak hafta sonunu İstanbul’da geçirecek ve 4 gün sonra eşi Berna Yılmaz ile birlikte yeniden Rize’ye gelerek 22 Temmuz tarihine kadar burada kalacak. Yılmaz, oyunu baba ocağı Çayeli ilçesi Çataldere köyünde kullanacak.

Seçim çalışmalarının çok iyi gittiğini ifade eden Yılmaz, “Daha doğrusu beklediğim gibi gitti. Bir tarafta bütün partilerin adayları var, bütün partilerin adayları karşısında ben sanki halkın adayı gibi tek başıma yarışıyorum. Zannediyorum ki sonunda yüzümüzün akı ile çıkacağız. 24 yıllık siyaset hayatımda hep Rize’den aday oldum ve siyasete devam ettiğim sürece Rize milletvekili olacağım” dedi.

Yılmaz, AK Parti Rize Milletvekili adayı MÜSİAD eski genel başkanı Ali Bayramoğlu’nun “Tek başına meclise gitse bile ne yapacak?’ şeklindeki eleştirilerini de değerlendirirken, “Onlar zamanla ne yapacağımı görecekler” ifadesini kullandı.

Yılmaz, özelleştirilmesine üreticilerin karşı çıktığı Çaykur konusunda ilginç açıklamalarda bulundu. Yılmaz, “Çay-kur, özel sektörün üreticiye taahhüt vermesinden sonra özelleşmeli. Öncelikle özel sektör için düzenlemeler getirilmeli ve özel sektör iyileştirilmeli. Çay sanayiinde ciddi firmalar var. Bunların önü açılmalı ve devlet destek vermeli. Kaçak çayın önüne geçilerek çay sanayicilerinin pazar payı büyütülmeli. Ancak son 5 yılda özel sektör ve Çaykur’un pazar payı küçülmeye başladı. Meclise gittiğimde ilk mücadelem çay konusunda olacak. Çay sorunlarını çözmeden Çaykur’u özelleştirmek yanlıştır” dedi.

Rize Bağımsız Milletvekili adayı Mesut Yılmaz, 18 Haziran’da geldiği seçim bölgesi Rize’de 11 ilçe ile Artvin’in Hopa ilçesine ziyaretlerde bulundu. Yılmaz, bu sürede yaklaşık 1580 kilometre yol kat etmiş oldu. Mesut Yılmaz, ilçe turları sırasında renkli görüntülere imza attı. Bir serandere çıkan Yılmaz, top sektirerek objektiflere poz verdi.

hürriyet

 



Bu haber 214 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,810 µs