En Sıcak Konular

Destici : Olay açığa çıkana kadar peşindeyiz

30 Mart 2012 08:55 tsi
BBP lideri Destici, partilerinin kurucu genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile beraberindekilerin yaşamını kaybettiği olayın açığa çıkana kadar peşinin bırakılmayacağını bildirdi.

Büyük Birlik Partisi (Muhsin Yazıcıoğlu'nun memleketi Şarkışla'yı ziyaret eden Destici, ilçede yapımı devam eden Muhsin Yazıcıoğlu Camisi ve Külliyesi inşaatını gezdi. Muhteşem bir eserin yapıldığını belirten Destici, cami inşaatının bir an önce tamamlanabilmesi için tüm yetkililerle görüşeceğini kaydetti.

Daha sonra Şarkışla Belediyesi'nce Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşları için ilçe spor salonunda düzenlenen anma programına katılan Destici, burada yaptığı konuşmada, olayın suikast olduğuna dair şüphelerin olduğunu söyledi.

Devam eden soruşturmaya zarar vermeyecek konuları kamuoyuyla paylaştıklarını belirten Destici, ''Geçen gün Cumhurbaşkanımız ile bu konuyu yine uzun uzun konuştuk. Onun da ilgisi ve alakası devam ediyor. Kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Kaza kırım raporuna bakıp da 'bu hadise kazadır' diye millete nasıl söyleyeceksiniz. Kim buna inanır, siz kimi inandıracaksınız. Bunun bir suikast olduğuna dair 5-6 tane şüphe vardır. Olay açığa çıkana kadar bu işin peşi bırakılmayacaktır'' diye konuştu.

Destici'ye konuşmasının ardından Muhsin Yazıcıoğlu'nun siyah-beyaz fotoğrafı hediye edildi. Şiirlerin okunduğu program duygusal anlara sahne oldu.

Programa Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin, AK Parti İlçe Başkanı Ercihan Altınkaya, Muhsin Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu ve

AA

Bu haber 533 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,765 µs