En Sıcak Konular

Fotoğrafları imzalayıp Kılıçdaroğlu'na gönderdi

29 Mart 2012 15:20 tsi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'nin Tandoğan mitingi fotoğraflarını imzalayarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na gönderdi. Gökçek, belediyelerden getirilen personel dışında mitingde 4 bin kişi olduğunu öne sürdü.



Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'nin Tandoğan'da yaptığı mitingin fotoğraflarını twitter hesabında yayınlamış ve mitinge katılımın 7 bin olduğunu iddia etmişti. Bunun üzerine CHP yetkilileri ile Melih Gökçek arasında başlayan tartışmaya Gökçek yeni bir boyut kazandırdı. Miting sırasında çektiği fotoğrafları büyüterek basına gösteren Gökçek, önce CHP tarafından kendisine yönlendirilen iddiaları yalanladı. Gökçek, büyüttüğü fotoğrafları imzalayarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, Gürsel Tekin'e, Akif Hamzaçebi'ye ve CHP basın merkezine gönderdi.

Gökçek, twitter hesabından Gürsel Tekin'e bir de mesaj yazarak, "Sayın Tekin gazeteciler rica etti kıramadım. Mitingde 80 bin kişi demiştiniz, ben de 7 bin dedim. CHP basın bürosundan fotoğrafın gerçek olmadığını ilan ettiler, ben de bütün arkadaşlara fotoğrafları göstererek ispat ettim. Lütfen şunu kabul edin. Miting Çankaya ve Yenimahalle belediyelerinden getirilen personeli ve sivil polisi çıkarırsanız taş çatlasa 4 bin. Bir gazeteci arkadaşımla imzaladığım fotoları size gönderiyorum. Saygı ve sevgilerimle." ifadelerini kullandı.

Akif Hamzaçebi'nin yaptığı açıklamayla kendisini yalanladığını ifade eden Gökçek, "Gürsel Tekin açıklama yaptı, 80 bin kişi dedi, Kılıçdaroğlu'na sordular, bugüne kadar beni tanımıyordu, hafızası yerine gelmiş, bu defa düşüncesiz birisi olarak beni itham etti. Ama hatırlamış olması, yeniden hafızasının yenine gelmiş olması takdire şayan bir olay." dedi. CHP'nin rezil olduğunu vurgulayan Gökçek, bunu izah etmeleri gerektiğini, mertçe 4+4+4'de vatandaşın rağbet etmediğini ve vatandaşın kendileri gibi düşünmediğini söylemeleri gerektiğini kaydetti.

Bir zamanlar Emin Çölaşan'ı televizyonda kıstırdığının altını çizen Gökçek, şu sözleri kullandı: "İnşallah bir gün Kılıçdaroğlu'nu da kıstıracağım. Çaresi yok. Allah büyük. Bende sabır çok. Kimler geldi kimler geçti."

(CİHAN)

Bu haber 725 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,940 µs