En Sıcak Konular

Muhsin Yazıcıoğlu Sivas'ta anıldı

29 Mart 2012 11:09 tsi
Merhum Yazıcıoğlu Sivas'ta anılırken, BBP lideri Destici, “Sen Muhsin Yazıcıoğlu’nu şehit saymayacaksın, Hırant Dink’i şehit sayacaksın bunun hesabını Allah sorar.” dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin bir helikopter kazasında şehit olmasının 3. yıl dönümünde Sivas’ta düzenlenen bir programla anıldı.

4 Eylül Spor Salonunda düzenlenen programda konuşan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Biz şehitlerimiz anarken bir sivil şehitlik diye bir kavramla karşılaştık. Hırant Dink’i de şehit yapacaklar, PKK’ya yataklık yapanları da şehit yapacaklar. Şimdi ben buradan sesleniyorum, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu, Erhan Üstündağ, Murat Çetinkaya, Yüksel Yancı, İsmail Güneş’in memleketi Sivas’tan sesleniyorum. Eğer siz şehit arıyorsanız Uhud’daki Hamza’ya bakın, siz şehit arıyorsanız Malazgirt’e bakın. Siz şehit arıyorsanız İstanbul surlarındaki Ulubatlı Hasan’a bakın. Siz şehit arıyorsanız Çanakkale’de ki kınalı kuzulara bakın. Siz şehit arıyorsanız 2 gün önce Uludere’de ki kahraman özel harekat polislerine bakın.” dedi.

DESTİCİ: BUNUN HESABINI ALLAH SORAR

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici son günlerde gündemde olan sivil şehitlik kavramını da sert bir şekilde eleştirdi. Destici “Sen Muhsin Yazıcıoğlu’nu şehit saymayacaksın, Hırant Dink’i şehit sayacaksın bunun hesabını Allah sorar.” dedi.

Yüce Allah’ın Kur’an-ı Kerim’de zikrettiği bu ulvi en yüksek makamın içini boşaltmaya, berhava etmeye ve bunu ulufe gibi dağıtmaya kimsenin hakkı olmadığını söyleyen Destici, “Müslüman Türk milleti buna müsaade etmez, bu memleketin her karışı şehit kanlarıyla yıkanmıştır, siz şehit arıyorsanız Erhan Üstündağ’a ,Murat Çetinkaya’ya, Yüksel Yancı’ya, İsmail Güneş’e bakınız, siz şehit arıyorsanız Zulüm Azrail olsa hep hakkı tutacağım, mukaddes davalara ölüm bile güzeldir diyen Muhsin Yazıcıoğlu’na bakınız, sen Muhsin Yazıcıoğlu’nu şehit saymayacaksın, Hırant Dink’i şehit sayacaksın, bunun hesabını Allah sorar.” şeklinde konuştu.

Destici anma programı öncesi BBP il Başkanlığını da ziyaret etti

(CİHAN)

Bu haber 638 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,815 µs