En Sıcak Konular

Culio'nun sözleşmesini feshedeceğiz!

26 Mart 2012 15:32 tsi
Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Culio'nun Galatasaraya dönmek istediğini ve Galatasaray maçında Culio'yu oynatmayacaklarını açıkladı.

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, dün sahalarında oynadıkları Gençlerbirliği maçı sonrası Arjantinli futbolcuları Emmanuel Culio'nun “Galatasaray'a döneceği” yönünde açıklamaları olduğunu belirterek, “Bu açıklamaların ne yeri ne de zamanı, hocaya söyledim, Culio'yu Galatasaray maçında oynatmayacağız” dedi.

Türkmen, beraberindeki Ordusporlu futbolcular Bruno ve Ömer ile Güzelordu Meliha-Lütfü Türkmen İlköğretim Okulu'nda düzenlenen panele katıldı.

Panel sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Türkmen, Culio'nun dünkü maç sonrası “sezon sonunda Galatasaray'a döneceği” yönünde açıklamalarda bulunduğunu anımsattı.

Arjantinli oyuncuyu sezon başında Galatasaray'dan satın alma opsiyonlu kiraladıklarını ve 350 bin avro verdiklerini anlatan Türkmen, şöyle devam etti:

“Haziran ayında da 1 milyon 550 bin avro verdiğimizde oyuncu bizim, hukuki durum bu. Oyuncuyla da 4 yıllık sözleşme yaptık. Hatta bu sezonun ilk bir aylık döneminin sonrasında Culio bana gelerek bu sözleşmeyi 5 yıla çıkarmamızı istedi. Ben de tamam dedim. Ama daha sonraki süreçte özellikle Galatasaray teknik direktörünün (Arda gitmese Culio'yu vermeyecektik) yönünde açıklamaları oldu, bizim oyuncumuzun kafası karıştı. Sonuçta da oyuncu bana bir ay önce (Galatasaray beni istiyor sezon sonu dönmek istiyorum) dedi.”

“Gitmek isteyen futbolcuyu tutamazsınız”

Türkmen, Culio'nun kendisiyle konuşmasının ardından dünkü maç sonrası yaptığı açıklamaları eleştirerek, şunları kaydetti:

“Kendisine konuşmamızda sezon sonu oturup konuşacağımızı söyledim. Hatta (Orduspor'un üzerinde hiçbir oyuncu olamaz, siz giderseniz yerinize üç Culio getiririm) dedim. Ama dünkü maç sonrası yaptığı açıklamaların ne yeri ne de zamanı. O yüzden hocaya söyledim, Culio'yu Galatasaray maçında oynatmayacağız. Hukuken haklar bizde olsa bile gitmek isteyen futbolcuyu tutamazsınız. Futbolcu (ayağım çekiyor) der, oynamaz. Hangi düşüncelerle bu açıklamayı yaptı bilmiyorum ama doğru olmamıştır.”

AA



Bu haber 746 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,712 µs