En Sıcak Konular

İstanbul'da canlı bomba alarmı

23 Mart 2012 13:26 tsi
Kağıthane'de ankesörlü bir telefon kulübesinden 155 hattını arayan bir kişinin üzerindeki bombayı yakın bir yerde patlatacağı yönündeki ihbarı polisi alarma geçirdi.

İhbar yapılan yerin Başbakan'ın geçiş güzergahlarından biri olan E-5 karayoluna çok yakın bir mesafede olması üzerine polis telefon kulübesi ve civarında geniş çaplı araştırma başlattı.

İstanbul polisini alarma geçiren olay Okmeydanı Gürsel Mahallesi Kuzulu Sokak'taki bir öğrenci yurdu önündeki telefon kulübesinde meydana geldi. 155 polis imdat hattını arayan bir erkek şahıs, üzerinde bomba olduğunu ve yakınlarda bir yerde patlatacağını söyleyerek telefonu kapattı. İhbar yapılan yerin E-5 karayoluna çok yakın mesafede olması ve Başbakan'ın İstanbul programları nedeniyle polis alarma geçti. Telefon kulübesinin yerini belirleyen emniyet haber merkezi, olay yerine yakın tüm ekipleri sevk etti. İhbarın yapıldığı telefon kulübesine ulaşan polis ekipleri çevrede araştırma başlattı. Yapılan incelemede ihbarı yapan kişinin uzaklaştığı belirlendi.

Kulübenin bulunduğu sokağı emniyet şeridi ile kapatan polis, olay yeri inceleme ekiplerine haber verdi. Bu arada kulübe yakınındaki çöp poşetleri de didik didik arandı. Polis sokakta bulunan güvenlik kameralarını da incelemeye aldı.

Olay yeri inceleme ekipleri de telefon kulübesi ve ahizeler üzerinde parmak izi araştırması yaptı. Polis, ihbarı yapan kişiyi bulmak için geniş çaplı araştırma başlattı.

cihan
 

Bu haber 631 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,924 µs