En Sıcak Konular

8 kadın PKK'lının infaz emri Karayılan'dan

19 Mart 2012 08:26 tsi
8 kadın PKK'lının infaz emri Karayılan'dan
Terörün mevsimi şaştı. İnfaz edilen 8 kadın için çığ yalanı uyduran PKK, kara saplandı! Zira cenaze pozları sıcak havanın kanıtıydı...

Darbe üstüne darbe yiyen kanlı terör örgütü, kendine de terörist kesildi! Operasyonlar sonucu kış üstlenmesine gidemeyen hainler, birbirlerine düştü.

KURŞUNA DİZDİLER

Son olarak da 8 kadın teröristin "çığ düşmesi" sonucu öldüğü ortaya çıktı. Ancak çığın altında kara bir yalan vardı. Yapılan incelemede, Zeynep Ulaş (23), Hülya Gök (22), Rozerin Bilici (24), Someyi Sofizade (25), Sümeye Polat (23), Şehdiya Zeyrik (26), Nuran Bellier (21) ve Fatma Çete (20) adlı teröristlerin Kandil Dağı'nda kurşuna dizildiği belirlendi.

4 Mart 2012'de gerçekleştirilen infazın emrini ise kanlı örgütün sözde yöneticilerinden olan Murat Karayılan verdi. İşte o 8 teröristin ailesi, Kandil'deki teröristbaşlarıyla harekete geçip çocuklarının cenazelerini almak istedi. Ancak ailelerin "Cenazemizi sınıra gönderin. Köyümüzde toprağa verelim" talebi, örgüt tarafından kabul edilmedi.

MESAJ ATTILAR

Kanlı örgüt aracılara, kış koşulları ve içinde bulunulan olağanüstü durumu gerekçe gösterilerek, kadın teröristlerin Kandil'de gömüldüğünü söyledi. Bazı ailelerin cep telefonlarına da sözde cenaze törenlerinden 2'şer fotoğraf mesajla gönderildi.

KARAYILAN KARAYALAN

Telemesaj karşısında şok geçiren aileler, teröre ÖRGÜT içi infazın emrini bizzat Murat Karayılan verdi. İstihbarat kaynaklarına göre, 8 kadın terörist örgütten firar etmek isterken yakalanıp kurşuna dizildi. Karayılan "örgüt içi tepkiyi" bastırmak için de "Üzerlerine çığ düştü" yalanını uydurdu. Bu arada Hazine Şeker (31), Miyaser Marangoz (27), Leyla Gündoğdu (27), Leyla İkincisoy (18) ve Şilan Uğur (19) isimli 5 kadın terörist için de Kasım 2011 yılında 'jeneratör gazından zehirlendiler' açıklaması yapılmıştı. Ancak kaçmak isteyen teröristlerin mağarada infaz edildikleri ortaya çıkmıştı.lanet yağdırdı.

 Takvim



Bu haber 760 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,154 µs