En Sıcak Konular

Müjdat Gezen'i şoke eden haber

14 Mart 2012 19:26 tsi
Müjdat Gezen'in Bursa'daki Sanat Merkezi'ne borç hacizi geldi. Sanatçıya borçlarını ödemesi için 1 gün süre verildi.

Sinema ve tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen'in Kasım 2011'de açılışını gerçekleştirdiği Müjdat Gezen Kültür Sanat ve Eğlence Merkezi'ndeki eşyalara, bir inşaat firması tarafından ''alacağın tahsil edilemediği'' gerekçesiyle haciz konuldu. Faizleriyle toplam 93 bin liralık borç için Müjdat Gezen'e, 15 Mart'a kadar süre verildi.

Müjdat Gezen'e ait Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndaki Müjdat Gezen Kültür Sanat ve Eğlence Merkezi'nin inşaatına malzeme temin eden özel bir firma tarafından, 80 bin 22 liralık fatura borcun ödenmediğini iddiasıyla Müjdat Gezen Tiyatroları Limited Şirketi hakkında 20 Şubat'ta icra takibi başlatıldı.

Belirtilen süre içinde borcunu ödemediği iddia edilen Gezen'in kültür merkezi için, alacaklı inşaat firmasının avukatı Çelebinin talebi üzerine haciz kararı çıkarıldı.
 
Bursa 15. İcra Müdürlüğü ekipleri nezdinde gerçekleştirilen haciz sırasında el konulan tiyatro malzemeleri, görüntü ve ses sistemleri, işlerin aksamaması için yediemin olarak yine tiyatronun yetkililerine teslim edildi. Yapılan görüşmelerin ardından Gezen'e ise kanuni faizleriyle toplam 93 bin lirayı bulan borç için yarın öğle saatlerine kadar mühlet verildiği öğrenildi. Para ödenmediği takdirde haczedilen mallar yediemin deposuna kaldırılacak.
 
Özel firmanın avukatı Saygun Çelebi, ''Müvekkilime, yapılan işler karşılığı alacağı ödenmediği için Bursa 15. İcra Müdürlüğünce borçlu Müjdat Gezen Tiyatroları Şirketi hakkında icra takibi başlattık. Tanınan süre içinde borç ödenmeyince de merkezdeki mallara haciz koyduruldu. Mallar, haczedilerek yediemin olarak işletme müdürüne teslim edildi. Bizden süre talep ettiler. Biz de kendilerine süre verdik. Eğer bu süre sonunda borç ödenmezse haczedilen mallar kaldırılacak'' dedi.

aa



 

Bu haber 649 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,650 µs