En Sıcak Konular

Beşiktaş'ta Sadettin Tantan ismi gündemde

9 Mart 2012 19:37 tsi
Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Hasan Bozkurter, başkan adaylığı için adı gündeme gelen Sadettin Tantan'ın camiayı birleştirecek isim olduğuna inandığını söyledi.

Hasan Bozkurter, Radyospor'a yaptığı açıklamada eski içişleri bakanı ve Yurt Partisi Genel Başkanı olan Sadettin Tantan'ın Beşiktaş Kulübüne başkan adayı olması durumunda camiayı birleştirecek ve kulübü bu zor günlerden çıkaracak isim olduğunu söyledi.

Eski yönetici Hasan Bozkurter sözlerine şöyle devam etti;

"Beşiktaş'ın son günlerde ihaleye çıkmış mal gibi şu kadar param var geliyorum şeklinde kimsenin hakkı ve haddi yoktur. Beşiktaş kulübü cumhuriyetimizen bile daha önce kurulmuş köklü bir kulüptür. Çok önemli bir sivil toplum örgütüdür. Beşiktaş'ı almaya kimsenin ne parası ne de gücü yetmez. Beşiktaş halkın takımıdır. Beşiktaş emekcisinden köylüsüne bürokratına kadar herkesi kucaklayan bir takımdır. Beşiktaş beyaz yakalıların kulübü olmamıştır. O yüzden Beşiktaş'a talip olacak insanların ağzından çıkanları kulaklarının duyması lazım."

SADETTİN BEY'İN ADAY OLACAĞINI DUYUNCA HEPİMİZ SEVİNDİK

"Sadettin Tantan Bey'in aday olacağını duyunca hepimiz heyecanlandık. Beşiktaş'a bir abi lazım ve o abinin altını doldurmak lazım. Ve 2-3 sene hiç hedef çizmeden maddi yapıyı çizecek bir abi aranıyordu. Şimdi o önlem ve sistem Sayın Sadettin Tantan'ın bir iki gün içerisinde adaylığını açıklamasından sonra yerine gelecek.'' diyerek şunları söyledi:

"Bu kulüp kişilerden arınacak ve bir abi etrafında toplanacaksa ki bu Sadettin Bey olma ihtimali yüksek gibi gözüküyor o zaman camiadaki herkes taşın altına elini koyacaktır. Bu dönem kulüp kurulduğu yıllardan daha zor bir dönemde değildir. O dönemde daha büyük sıkıntılar yaşanmıştır. 1903'te bu kulübü kurmak çok zordu. Nasıl Üstün Kaya zamanında Beşiktaş o sıkıntıları aştıysa; eğer bir milyon Beşiktaşlı 100 TL verse bile bu iş olur. Bu bağışı elde edersek eski başkanımız Yıldırım Demirören'in de borcu silinecek ve kulübümüz düzlüğe çıkacaktır.

Beşiktaş'ın şuanda sözüne güvenilir inanılır insalardan oluşan yapıya ihtiyacı vardır. Gelecek arkadaslardan sunu soruyorum bağış var mı arkadaslar diye. Gelenler bağışla geliyora gelsin. Ben 108 yılık kulübümün parcası diyecek ve özdeslesecek. Ancak bu sekilde kulübümüz rahatlar."

"Taraftar Beşiktaş kulübüne sahip olacaktır." diyen Boskurter, "Yapılan görüşmelerde gelinen nokta bu. Beşiktaş halkın takımıysa halkta takımına sahip çıkacaktır. O konuda bir sıkıntı olmaz. Sayın Tantan da bunu zaten başarıyla yapacaktır. Borcumuz kar tanesi idi çığ haline geldi. O nedenle Beşiktaşlı kulübüne sahip çıkacaktır. Taraftarda biz bu inancı ve desteği hissediyoruz.

Sadettin Bey tecrübeli bir yönetici. Onunda görüşeceği fikir alacağı insanlar var. Geldiğimiz yer çakıştığımız nokta Sadettin Bey ile. Beşiktaş'ın önemli kişileriyel onusacaktır. Hep beraber omuz omuza gönül gönüle beraber ilerlemeliyiz." şeklinde konuştu.

Bozkurter, "Şunu söylüyorum, gelin Beşiktaşlılar bir olalım. O mu aday çıksın bu mu aday çıksın kim ne parası ile gelsin değil. Reklam yapmasınlar Beşiktaş menfaatleri için aday olsunlar. Diğer arkadaslarımızla birlikte kimsenin tekelinde şirketin kurumunda olamaz. Beşiktaş kitlelerin takımıdır. İçimizdeki farklılıklarla yaşamamız gerekmektedir. Beşiktaş en ksıa zamanda hak ettiği yere gelecektir. Hep birlikte biryere tasıyacağız." diyerek sözlerini tamamladı.

cihan

Bu haber 759 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,759 µs